Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Komolyan nem lehetett volna...

Komolyan nem lehetett volna kibírni?

Figyelt kérdés
Kb 3hete férjem nem járt át ebédelni a szüleihez a vírus miatt. 70felettiek. Párom dolgozik, bevásárol, ügyeket intéz. Én meg lassan szülök. Tegnap délben onnan hívott, bement kajálni. Eddig megoldották külön. Nyugodt is voltam. Erre ilyen butaságot csinálnak. Én még tesómmal se találkozok, pedig a szomszéd utcában lakik. Szüleimmel már 1hónapja. Férjem minden hétköznap látta őket mert elment kajáért hozzájuk, nem mentek közel egymáshoz. Mivel kismama vagyok így picit jobban aggódok. Nem csak magam miatt. Férjemnek immunbetegsége van. Nekem súlyos allergiám. Azt se tudjuk, hogy a szülei merre járkálnak. Púp lenne a hátamon, ha most valamelyikünk lebetegedne. Miért nem képesek egymás nélkül meglenni?
2020. ápr. 22. 08:34
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
80%
Nem a férjed IS. Csak a férjed. Senki más. Nem anyósékat kell szidni, hanem a férjedet. Még mondjuk magadat is, hogy ilyen életképtelen kisfiúnak szülsz gyereket....
2020. ápr. 22. 11:02
 32/46 anonim ***** válasza:
49%
állj a sarkadra és közöld vele, hogy oké semmi gond,de akkor maradjon is ott és be ne tegye a lábát, ha képes ezzel titeket veszélyeztetni a kicsivel. Már most jól kezdi mint apa...
2020. ápr. 22. 11:05
 33/46 A kérdező kommentje:

31

Nagyon rendes ember, nem hiába szeretem, de ez az egy defektje van szerencsére. Nem tudom még mit tehetnék. Anno többször is szóltam érte, nem vette a lapot, ma meg már minek erőltessem?

2020. ápr. 22. 11:07
 34/46 anonim ***** válasza:
91%
Ez az egy defekt? Hogy anyuci a feleség felett? Hát, ez ne, kis defekt....
2020. ápr. 22. 11:09
 35/46 anonim ***** válasza:
55%

"Párom dolgozik, bevásárol, ügyeket intéz." - és ezek után komolyan az a bajod, hogy beült enni egyszer a szüleihez, akik otthon ülnek? Ezzel még csak nem is téged veszélyeztet, hanem max a szüleit.

De az is kérdés persze, hogy mit csinálsz, ha még fél évig-egy évig eltart a vírus? Akkor egy évig otthon kuporogsz?

Elővigyázatosnak kell lenni és figyelni kell a higiéniára, de a helyedben százszor jobban félnék attól, hogy magyar kórházban szülök, ahol kórházi fertőzésben előbb meghalok, mint a vírusban, vagy eleve vírusosan mész haza, mert a személyzetnek nincs elegendő maszkja, védőruhája és nem is tesztelik őket.

2020. ápr. 22. 11:09
 36/46 A kérdező kommentje:

35

Az a bajom ha egyszer megtette, akkor többször is meg fogja. Mindig mondom neki gondoljon a szüleire is!

2020. ápr. 22. 11:16
 37/46 anonim ***** válasza:
33%

nálunk csak bolt, gyógyszertár és pont. akkor is maszk és kesztyű. Amikor hazajön ruha a szennyestartóba és zuhany. Addig amíg nem fürdik le puszi sincs...

A bevásárlás muszáj dolog,de a szülőkkel tessék telefonon vagy skype-on tartani a kapcsolatot, főleg hogy nem egyedül élő szülőről beszélünk.

2020. ápr. 22. 11:25
 38/46 anonim ***** válasza:
2020. ápr. 22. 12:01
 39/46 anonim ***** válasza:
37%
Nagyon felelőtlen a férjed.
2020. ápr. 22. 12:36
 40/46 anonim ***** válasza:
83%

Ha ő jár vásárolni, meg dolgozni, akkor kb tökmindegy. Igazából hormonhiszti.

Miért nem az igazi problémán lovagolsz így? Milyen férj, társ, apa az, aki az anyjához jár haza ebédelni, pedig felesége és családja van? Az az alap, hogy ott, veled otthon. Ez miért nem zavar? Milyen beteg hülyeség már ez, anyósodéktól is, de a férjed meg még megy is? Hát kellett neked egy ilyennel gyerek? Normális vagy?

2020. ápr. 22. 13:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!