Kikészítenek! Nekik van igazuk? Az egesz család le se sz@rja hogy epp tombol a korona vírus, és jobbra ballra mennek, ha ez nem lenne elég még velem veszekednek hogy én vagyok bolond mert "4 fal között vagyok reggeltől estig".
Egy bò hónapja van nálunk járvány, jelenleg nincs 2000 a fertőzött, és nagyítóval sikerült 200 olyan elhunytat találni, aki lehet, hogy a korona vírus miatt is meghalhatott, de volt 666 egyéb krónikus betegsége, ami az ő korában egyenként halálos.
Senkit, de senkit nem tudok, aki elkapta volna, vagy a rokona, vagy ismerőse, vagy a kollégája.
Egy egyszerű példa: ha ez ennyire veszélyes, akkor hogy lehet, hogy nem beteg a pénztárosok legalább fele? A vásárlási pánik alatt sokszor több emberrel érintkeztek, mint egy orvos. Se maszk, de kesztyű, főleg az első hetekben, mert nem engedte a cég.
Ennek ellenére minden bolt teljes létszámmal üzemel.
Bocs, tévedtem! Tudok olyan boltot, ahol minden kisgyerekes anyát fizetetlen szabira küldtek.
Itt károgott mindenki, a jó időben sokan kirándultak, hú, berobban a vírus! Aztán egyre kevesebb beteget regisztrálnak.
Szóval nyugodtan lehet otthon ülni, pánikolni, hisztizni, sírhatsz is egy kicsit. Aki megteheti.... De az aktív dolgozók 70-80%-a ugyanúgy bejár dolgozni. Ha egy légtérben 500 másik emberrel nem fertőz, akkor kirándulás és fagyizás közben sem fog. Ha fagyizás és séta közben el lehet kapni, akkor most, hogy minden lassan újra nyit, úgyis mind meghalunk.
A csaladod felelotlen.
Amugymindegy ki mit gondol milyen veszelyes a virus vagy mennyirw tombol a jarvany nalunk az a nagy helyzet, hogy ha van szabaly amit be kell tartani, akkor azt be kell tartani. Dolgozni, boltba, orvoshoz ha eletmento lehet mennija meg sportolni. Ha nagyon nagyon muszaj, de ha nem otthon kell maradni.
Az aki meg irta hogy a sok egyebbe ugyis belehaltak volna virus nelkul is hat bocs de nem. Magas vernyomasba vagy demenciaba ugyan miert kell belehalni raadasulezek hogy jonnek ossze egy ketoldali tudogyuszival ahol megfulladnak sjt valadekukban? Ja hohy a virus okozta es abba haltak bele. Erdekes.
Neked nincs ilyen ismerosod. Masnak van.
Nekunk imadkozni kellett hetekig egy 40es eveiben jaro makkegeszegespasasert mert lelegezteton volt koronavirus betegitette meg. Koszoni mar jol van de még korhazban.
Kerdezo a csladtagjaidat se nagyonolelgesd espuszilgasd. Remelhetoleg ha elkapjatok egyikotoknek se kell korhazba mennie es masokat se fogtokterjesztessel megolni.
De a kerdesnem inkabb csak provokacio?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!