Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lányok, nektek ciki ha a...

Lányok, nektek ciki ha a szüleitek megtudják kivel szexeltetek?

Figyelt kérdés

Felnőtt, 20 év feletti lányokra gondolok, tehát nem gyerekre. Ha epp nincs parkapcsolatotok, és lefekudtök egy fiúval, és a szüleitek fülébe jut, akik esetleg meg is kérdezik hogy tényleg lefeküdtél xy-nal?

Persze nem számonkérően kérdezik meg, puszta kiváncsiság, amire vagy válaszolsz vagy nem..

Lehet meg se kérdik hogy igaz-e, de tudtok róla, hogy a szülők is tudnak róla.

Kellemetlen dolog??

2020. ápr. 20. 10:24
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
31%

"Egy emberben bíztam meg csak... "

Dehogy egy emberben!

Egy nőben.

2020. ápr. 20. 19:07
 22/55 anonim ***** válasza:
83%
úgy látom a frigid brigád idetalált. minden szexpozitív komment le van pontozva
2020. ápr. 20. 21:45
 23/55 anonim ***** válasza:
13%
Nem kell a testednek csak úgy lefeküdnie random emberekkel. Szánalmas. Nőként is, és férfiként is. Mélyen megvetem az ilyen embereket.
2020. ápr. 20. 22:50
 24/55 anonim ***** válasza:
80%
#23 jaj ne. pont a te jóváhagyásodra vártam. most mi lesz velem :'(
2020. ápr. 20. 22:51
 25/55 anonim ***** válasza:
94%

Kovács András Péter humoristának van erre egy jó poénja: megveti az orgazmust, de látszik rajta, hogy nagy szüksége lenne rá.

Nem értem hogy, mi baj van azzal ha örömet szerzel a testednek meg a lelkednek és nem leszel egy olyan nő aki még abba is beleköt, hogy hogyan veszed a levegőt mellette. Nőkkel dolgoznom együtt, totál meglátszik ki az akinél valaki rendszeresen rendbe teszi a kiskertet és ki az akinek nem jut semmi betevő.

2020. ápr. 20. 23:00
 26/55 anonim ***** válasza:
17%

Ránézésből meg tudod állapítani a nőkről, ugye? :D

Nem kell az én jóváhagyásomra várni, de majd gondolj vissza erre, amikor 35 évesen, 5 év sikertelen babaprojekt után nem tudod, hogy a kiszakadt óvszerek után beszedett esemény utáni, vagy a rendszeresen szedett fogamzásgátló tabletta miatt lettél meddő. :)

Ja persze, nem fog eszedbe jutni, mert úgy is a genetikád lesz a hibás, te szegény :(

Amúgy sem csak a nőkről volt szó. Egy pasinak épp annyira gáz, ha beteszi egy olyan nőnek, akivel amúgy nincs együtt.

2020. ápr. 20. 23:04
 27/55 anonim ***** válasza:
86%
#26 jól van nővér, eleget volt már kint, vonuljon vissza a zárkába, kérem!
2020. ápr. 20. 23:09
 28/55 anonim ***** válasza:
35%
Esetleg pap, de nincs az a pénz, amiért én elvégeznék egy teológiát, hisz nem hiszek semmilyen istenben, erőben, bárminek is nevezzük
2020. ápr. 20. 23:14
 29/55 anonim ***** válasza:
93%
#28 akkor miért vagy ennyire frigid??
2020. ápr. 20. 23:27
 30/55 anonim ***** válasza:
26%
Hm, nem is tudom. Talán azért, mert szerintem túl sok az abortusz, illetve túl sok nő nem tud annyi gyermeket vállalni, amennyit eltervezett, mert egyszerűen nem jön össze? Az evolúció nem hülye. Nem létezik, hogy ennyi nő meddő legyen, csak az emberek belenyúlnak a különböző szerekkel a szervezetbe. Közös felelősség, hogy ezeket megakadályozzuk, így mindig is elutasítottam az egy éjszakás szexkapcsolatot.
2020. ápr. 20. 23:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!