Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lányok, nektek ciki ha a...

Lányok, nektek ciki ha a szüleitek megtudják kivel szexeltetek?

Figyelt kérdés

Felnőtt, 20 év feletti lányokra gondolok, tehát nem gyerekre. Ha epp nincs parkapcsolatotok, és lefekudtök egy fiúval, és a szüleitek fülébe jut, akik esetleg meg is kérdezik hogy tényleg lefeküdtél xy-nal?

Persze nem számonkérően kérdezik meg, puszta kiváncsiság, amire vagy válaszolsz vagy nem..

Lehet meg se kérdik hogy igaz-e, de tudtok róla, hogy a szülők is tudnak róla.

Kellemetlen dolog??

2020. ápr. 20. 10:24
1 2 3 4 5 6
 11/55 A kérdező kommentje:

Egy baráttal (legalábbis akit annak hittem) csak megbeszélem... Arról nem tehetek hogy hátba támad és ennyire ciki helyzetbe hoz

(igen, tudom, valogassam meg a barátaimat stb.... Nem erre vagyok kíváncsi hanem arra amit kérdeztem)

2020. ápr. 20. 11:53
 12/55 A kérdező kommentje:
#10 igazából annyira leblokkoltam a helyzettől, meg a szégyentol, hogy nem emlékszem a teljes beszélgetésre
2020. ápr. 20. 11:57
 13/55 anonim ***** válasza:
28%
#12 de miért érzel szégyent? ez nem ciki!
2020. ápr. 20. 11:59
 14/55 A kérdező kommentje:
Mert most tudjak a szüleim hogy lefekudtem egy fiúval, akit látásból talán ők is ismernek, és ez nekem ciki.. Egy emberben bíztam meg csak, de soha többet nem fogok senkiben!!!!!
2020. ápr. 20. 12:04
 15/55 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon gáz egy ilyen "barátnő". Szerintem anyukád előtt ne érezd rosszul magad, hiszen nem tette szóvá, csak figyelmeztetett, hogy jobban vigyázz a "barátnőkkel".
2020. ápr. 20. 12:12
 16/55 anonim ***** válasza:
44%
cuki. én nem egy fiúval feküdtem le, akit a szüleim közelebbről ismertek, mint látásból, olyan is van köztük akinek a szüleivel jó barátok. és? én is felnőtt vagyok, akikkel lefekszem azok is felnőttek. nagy ügy, anyámék se szűzen házasodtak össze, én se terveztem (mostmár ugye lehetetlen lenne)
2020. ápr. 20. 12:14
 17/55 anonim ***** válasza:
59%
Felnőtt ember vagy, ha 15-16 éves kislány lennél akkor érezhetnéd magad gázul. De ha lefekszel egy veled egykorúval akinek szintén nincs senkije, abban nincs semmi gáz. Én hülyeségnek tartom ezt a nagy erkölcsi dumát, hogy "csak a párommal amúgy senkivel". A szex igenis kell egy egészséges felnőtt nőnek akkor is ha nincs stabil párkapcsolata. Persze megfelelő védekezés mellett és nem azt mondom, hogy naponta mással.
2020. ápr. 20. 12:34
 18/55 anonim ***** válasza:
78%

A tanuság, hogy az intim dolgaimat nem mondom el, még egy barátnõnek sem.Ritka az olyan barát,barátnõ,aki nem adja tovább a megbeszélt titkokat.

Egyébként az anyud nem le támadott,hanem csak kérdezett.

2020. ápr. 20. 12:37
 19/55 anonim ***** válasza:
22%
Nem, nem szükséglet. Van keze minden embernek. Szánalmas az, aki csak úgy dug valaki mással.
2020. ápr. 20. 13:34
 20/55 anonim ***** válasza:
91%
Semmi szánalmas nincs benne. Kell a testednek és kész.
2020. ápr. 20. 18:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!