Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan akad ki anyám egy...

Jogosan akad ki anyám egy ajándék miatt?

Figyelt kérdés
Sajnos igyis napról napra élek. Anyám mindenféle virágot imád, de mondtam neki hogy nem tudok a névnapjára most semmit se venni. Max valami bombont vagy egy szál virágot. Nem jóbkedvemből csinálom. Édesapámnak is múlt héten volt. Mondtam hogy tudom hogy illetlenség. Amint lesz pénzem bepótolom, de anyám beduzzogot és azt mondta fa*** gyerek vagyok, hogy ennyit se teszek meg a szüleimért. Apumat nem érdekelte a dolog. Anyának meg igyis egy évben többször is van névnapja.
2020. ápr. 17. 22:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
enyém elvárja az ajándékot, meg is mondja, mit. nincs választásom sokszor, volt, hogy hazavágott egy hónapra az ajándéka... görény, akárcsak az enyém. bocsi.
2020. ápr. 18. 12:55
 12/14 A kérdező kommentje:
Csak néha emiatt úgy érzem h rossz vagyok és lelkileg érint szarul. Alá írom sok mindent megkaptam tőlük. Sose voltam hálátlan. De ebben a helyzetben vesztettem el a munkámat és mivel nem lakok velük ígyis magamat kell fent tartanom. Apum is mindig vesz neki ajándékot. De annyi mindent kér mint más a szülinapjára. Én most vettem neki egy néhány szál tulipánt és egy csokit. Ha neki ez nem elég sajnálom..
2020. ápr. 18. 15:34
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én azt se tudom, mikor van a névnapom. :D

Anyád meg egy paraszt bunkó.

Egy kicsit eszembe juttatta, mikor kb 2-3 éve láttam egy olyan fényképet a neten, amin egy kb 7 éves kislány azért sírt, mert fehér iPhone-t kapott fekete helyett...

2020. ápr. 18. 16:36
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Anyad egy szemetlada. Keruld el messzire.
2020. ápr. 18. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!