Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Megveszitek a gyereket...

Szülők! Megveszitek a gyereketeknek a most kijött olcsóbb iPhone-t?

Figyelt kérdés
Ha munkanélküli lenne a fiad például akkor is?

2020. ápr. 17. 18:47
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
20%
Meg.
2020. ápr. 18. 06:49
 32/47 anonim ***** válasza:
20%
#24: Nem akarom annyira bizonygatni, csak ezzel azt szeretném hangsúlyozni, hogy attól még, mert az iPhone, nem kell megvenni, főleg ha nincs rá pénz sem. (15,17-es voltam)
2020. ápr. 18. 13:05
 33/47 anonim ***** válasza:
81%
nekem már ha akarnám se, nagykorú vagyok, egyedül élek, az öcsémnek se, mert minek. egyrészt egy éve vett egy xiaomit, másrészt ha vesznek is neki valamit, normális márkát vennének. az apple termékeiben az a poén, hogy semmi normális márkával nem kompatibilis, tehát ha megveszel egy terméket, kell az összes többi is hogy használhasd normálisan. értelmetlen pénzkidobás.
2020. ápr. 18. 13:47
 34/47 anonim ***** válasza:
74%
Nem. Normális telefont vennék a gyereknek, nem pedig iPhone-t. (ráadásul kb harmad annyiért).
2020. ápr. 18. 19:32
 35/47 anonim ***** válasza:
83%
Egyetértek az előttem szólóval. Régen volt menő az iPhone, ma már sokkal komolyabb telefonok vannak töredék áron. Azért mert valami többe kerül, az nem azt jelenti, hogy jobb is. Bár sok ember így gondolja.
2020. ápr. 19. 22:17
 36/47 anonim ***** válasza:
72%
Ez az új iPhone amúgy meg úgy néz ki, mint a 8-as széria. Elég gagyi.
2020. ápr. 19. 22:18
 37/47 anonim ***** válasza:
76%

Őszintén érdekelne ki az az átok hülye állat, aki ezeket a kérdéseket kiírja mindig?

Only iphone user vagyok, de konkrétan semmire nem jó egy ilyen kérdés csak a népet hergelni.

Nyilvánvalóan nincs az a szülő aki csak azért megvenne egy iphone-t vagy bármilyen drága új telefont mert "most jött ki".

Eleve nem is kimondottan jó darab, inkább csak szükségmodell, ha véletlen most kellene újat venni, és anyagilag se okozna gondot, meg tényleg ezt szeretné persze megvenném. De amúgy ki a franc az, akinek ne lenne kellemetlen most megvenni egy új telefont?

Komolyan kérdezem, mi értelme egy ilyen kérdésnek?

2020. ápr. 20. 06:57
 38/47 anonim ***** válasza:
100%
Ha 9x is emeled ki, akkor sem veszik meg.
2020. ápr. 23. 03:58
 39/47 anonim válasza:
86%
Amíg megtehetjük illetve kitűnő a bizonyítványa, segít itthon és mindent megbeszélünk bármit kérhet megkapja.És tudom hogy lefogtok pontozni és jön majd ,hogy el lesz/van kényeztetve azért szültem, hogy el legyen.
2020. máj. 12. 00:55
 40/47 anonim válasza:
100%
Ha lenne pénzem rá és szeretné, persze. De ez nem áll fent most.
2020. máj. 24. 20:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!