Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Megveszitek a gyereket...

Szülők! Megveszitek a gyereketeknek a most kijött olcsóbb iPhone-t?

Figyelt kérdés
Ha munkanélküli lenne a fiad például akkor is?

2020. ápr. 17. 18:47
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
93%

Szóval nem elég, hogy eltartanak, de drága telefont is vegyenek.

Nem te vagy az, aki a múltkor spéci futócipőt akart vetetni a szüleivel miközben jó ideje se nem tanul, se nem dolgozik?

2020. ápr. 17. 19:06
 12/47 anonim ***** válasza:
97%
22 éves naplopó senkiházinak semmiképp.
2020. ápr. 17. 19:06
 13/47 anonim ***** válasza:
76%

7.-nek.

Na ez az!

Pötsömig érő kölykök mászkálnak 50 rugós cipőkben, 40 rugós napszemüvegekben, 300-as telókkal meg fullos laptopokkal, márkás ruhákban.

Válság? Fenét van itt válság!

2020. ápr. 17. 19:07
 14/47 anonim ***** válasza:
82%

Én a szüleimnek nem hagynám megvenni a most kijött olcsóbb iPhone-t, mert:

A 180k nem alap, a mostani telefonom 88k volt.

Az Androidhoz vagyok szokva.

A franc fogja az életét megint áttenni egy másik telefonra...

2020. ápr. 17. 19:07
 15/47 anonim ***** válasza:
83%
Hmm. Sajnos a közelemben is tapasztalom, hogy megveszik a 200k-s iPhone-t. Gyerek menőzik a részletre vett telefonra, de viszont a szülőnek meg nehéz kinyögni a havi 10k-t. Tehát, ha megtehetném, és úgy nevelném a gyerekem, hogy ezért ne bántsa a másikat, mert neki jobb telefonja van, akkor megvenném. Deha nem tudnám a részletet kinyögni, vagy alapból 200-300 netto a fizetésem (Ami egyébként is ritka, sajnos) akkor nem.
2020. ápr. 17. 19:09
 16/47 anonim ***** válasza:
48%

A munkanélküli, azaz 18+ -os fiam egy linket kapna tőlem.

Ezt: [link]

2020. ápr. 17. 19:10
 17/47 anonim ***** válasza:
75%

- még kiegészítem az előző válaszomat - (15-ös vagyok)

A szüleim simán megtehetnék hogy maguknak, vagy nekem vennének egy ilyen telefont, vagy akár egy komolyabbat is (pl: Iphone XS), de mi egyáltalán nem igényeljük, én, édesapám, illetve édesanyám is egy 80k-s Xiaomival mászkálnuk, amit 2 évente cserélünk. DE sajnos körünkbe is van olyan, hogy anyuka nem foglalkozik a kölykével, és a fizetéséből, inkább csak menő cuccokat (JBL, iphone, ipad, nagyon márkás ruhák) vesz neki. Szerintem sokkal többet ér az, hogy mi eggyütt vagyunk, bár, ahogyan már említettem simán megtehetnénk, hogy iphone-okkal mászkáljunk (Van 3 lakásunk, egyik Pesten, ugye ezekből jön az albi, illetve a szüleimnek 800k, az összkeresete, 3 emberre, tehát olyan havi 900-950k jön be havonta), tehát ez az Iphone-osdi nagyon-nagyon függ attól is, ki, mennyire nagyzoló. Egyébként meg a fenébe van válság, egy csomó ember itt futkos az iphone-okkal a városunkba, ami nem is a leggazdagabb rész...

2020. ápr. 17. 19:16
 18/47 qkker1 ***** válasza:
94%

"Szóval nem elég, hogy eltartanak, de drága telefont is vegyenek.

Nem te vagy az, aki a múltkor spéci futócipőt akart vetetni a szüleivel miközben jó ideje se nem tanul, se nem dolgozik?"

De, ez ugyanaz az unatkozó élősködő!

2020. ápr. 17. 19:34
 19/47 anonim ***** válasza:
20%
Nincs gyerekem, de ha lenne, attol fuggne, hogy hany evesen munkanelkuli... Nekem anno apam 18 eves koromban megvette a 3GS-t, akkor meg az volt a legujabb, vagyis fel evvel kesobb jott ki a 4, de azt nem akartam megvarni :D Szoval ha ilyen max 18-19, plane ha meg sulizik, akkor megvennem, amennyiben indokoltnak erzem. En pl csak iPhone-t veszek magamnak, de nem azert, hogy minden evben csereljem, hanem pont azert, mert ezen egyaltalan nem tapasztalni minosegromlast, nem lassul be, nem romlik el, amelyik igen, az gyari hibas vagy szarul hasznaltak. Mig egy androidos telefon tok mindegy mit csinalsz vele, erezhetoen lassul. Szoval ha teszem azt tavaly kapott uj telefont, es semmi baja, akkor nem vennem meg, maximum akkor, ha eloteremti az ar felet, mert akkor legalabb latom, hogy tenyleg annyira akarja.
2020. ápr. 17. 19:37
 20/47 anonim ***** válasza:
100%
Persze, kettőt, egy legyen tartalékba...
2020. ápr. 17. 19:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!