Szülők! Megveszitek a gyereketeknek a most kijött olcsóbb iPhone-t?
Szóval nem elég, hogy eltartanak, de drága telefont is vegyenek.
Nem te vagy az, aki a múltkor spéci futócipőt akart vetetni a szüleivel miközben jó ideje se nem tanul, se nem dolgozik?
7.-nek.
Na ez az!
Pötsömig érő kölykök mászkálnak 50 rugós cipőkben, 40 rugós napszemüvegekben, 300-as telókkal meg fullos laptopokkal, márkás ruhákban.
Válság? Fenét van itt válság!
Én a szüleimnek nem hagynám megvenni a most kijött olcsóbb iPhone-t, mert:
A 180k nem alap, a mostani telefonom 88k volt.
Az Androidhoz vagyok szokva.
A franc fogja az életét megint áttenni egy másik telefonra...
A munkanélküli, azaz 18+ -os fiam egy linket kapna tőlem.
Ezt: [link]
- még kiegészítem az előző válaszomat - (15-ös vagyok)
A szüleim simán megtehetnék hogy maguknak, vagy nekem vennének egy ilyen telefont, vagy akár egy komolyabbat is (pl: Iphone XS), de mi egyáltalán nem igényeljük, én, édesapám, illetve édesanyám is egy 80k-s Xiaomival mászkálnuk, amit 2 évente cserélünk. DE sajnos körünkbe is van olyan, hogy anyuka nem foglalkozik a kölykével, és a fizetéséből, inkább csak menő cuccokat (JBL, iphone, ipad, nagyon márkás ruhák) vesz neki. Szerintem sokkal többet ér az, hogy mi eggyütt vagyunk, bár, ahogyan már említettem simán megtehetnénk, hogy iphone-okkal mászkáljunk (Van 3 lakásunk, egyik Pesten, ugye ezekből jön az albi, illetve a szüleimnek 800k, az összkeresete, 3 emberre, tehát olyan havi 900-950k jön be havonta), tehát ez az Iphone-osdi nagyon-nagyon függ attól is, ki, mennyire nagyzoló. Egyébként meg a fenébe van válság, egy csomó ember itt futkos az iphone-okkal a városunkba, ami nem is a leggazdagabb rész...
"Szóval nem elég, hogy eltartanak, de drága telefont is vegyenek.
Nem te vagy az, aki a múltkor spéci futócipőt akart vetetni a szüleivel miközben jó ideje se nem tanul, se nem dolgozik?"
De, ez ugyanaz az unatkozó élősködő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!