Nem értem anyámat? (bővebben lent )
Kisebb korom óta vert, tavaly jöttem rá hogy ez nem normális azon a szinten amit ő csinál. Egyszer megvert egy egyesért (a hajamnál fogva húzott meg beleverte a fejem a falba) de utána meg jön hogy "jaaj semmi baj kijavítsuk" . Nagyszülőkkel élünk de mindent én csinálok helyette a nagymamámmal pl takarítom a szobáját,főzök, meg kell masszírozni minden nap mert ha nem..
Felvételi előtt (ének szak) megint megvert mert nem akartam neki énekelni, majd utána ha sírtam, kérdezi hogy mi bajom van már megint ,neki kéne sírnia nem nekem. Végre mamám megvédett de..nem tudom mit tegyek ebbe a helyzetbe. Félek tőle mert egyszer kedves aztán bekattan, az osztálytársaimmal is a szalagavatón kötekedni kezdett.. olyan kellemetlen. Nem értem hogy miért ilyen kettős,miért mindenre verés a válasz.
Jövőre hála istennek kollégiumba kerülök de addig hogy vészeljem át?
(bocsánat hogy hosszú de nagyon össze vagyok zavarodva)
Pszichopata, vagy bipoláris depressziója van. Egyszer fenn, egyszer lenn. Vagy mindkettő. Hormonháztartás rendben?
Anyád orvosi eset, kezeltesse magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!