Hibáztassam az anyámat?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 19 éves vagyok. 20 leszek idén. Még iskolába járok, szóval anyáméknàl lakom... már egyszer 17-8 éves korom között éltem külön , az akkori barátommal, de szakítottunk szóval haza költöztem

Anyagi téren minden jó nálunk, nem panaszkodhatok

Viszont a nevelôapám gyűlöl engem

Már 13 éve “nevel” és az elején pár évig jó volt a kapcsolatunk , nem tudom mi változtatott ..: elkezdtem kamaszodni és bevallom nem voltam jó gyerek mindig, sokszor szemtelen voltam és szófogadatlan làny létemre

A nevelőapám többször megütött az évek során, volt hogy “kisebbet” kaptam volt hogy durvábbat, anyámat is párszor de anyàm mégse vált el tőle sőt szült 2 gyereket

A testvéreinket egyebkent szeretem nagyon es anyámat is de úgy érzem hogy a nevelőapámnak az fàj konkretan hogy megszülettem és ez nagyon fáj

Szerencsére már eljutottunk oda hogy évek óta nem ütötte meg se anyámat se engem mert voltunk Csaladterapian amiert a nagymamám egyszer feljelentette

De azota se változott semmi ugyanugy les**ar (en se foglalkozok vele) ha hozzam is szol, bunko, üvöltözik, ha vossza merek szólni akármit, ku**a anyázik, mindennap legalabb ketszer hallom hogy idiota barom vagyok es hiaba akarom lesza*ni nem megy mert nem érzem azt hogy olyan rossz ember lennék hogy ezt érdemelném... azota már “felnőttem” nem beszelek csunyan, a jegyeim is jok...

El akarok költözni de anyam nem engedi a “suli miatt” de szerintem csak azert nem mert 2 műszakban dolgozik es amikor o delelottos en viszem az ocsemet iskolaba .

Neha elgondolozom hogy most csak a nevelőapàmat hibáztassam vagy anyàmat is? Nem érdemeltem meg hogy ilyen gyerekkorom legyen mégha anyagi téren mindenem megvolt de a lelki téren apa nélkül nőttem fel( az igazi apam alkoholista ) és anyam se érdemelt meg sok mindent megis vele maradt

Amiota felnőttem jobb a kapcsolatuk aminek orulok de ugy erzem ez örökre nyomott hagyott bennem

Véleményeket kérnek es tanácsokat :)

2020. márc. 3. 17:35
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Nyáron egyebkent tervben van a költözés

Barátomhoz

De addig nem tudom mit csinaljak es hogy egyaltalan hogyan vészeljem at es hogyan dolgozzam ezeket fel

2020. márc. 3. 17:36
 2/15 A kérdező kommentje:

Most nézem nagyon rossz kategóriába raktam bele a kérdést nem is figyeltem

Bocsi

2020. márc. 3. 17:42
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Majd at teszik a modik :)

Sajnalom,h meg utott a nevelo apad,meg anyudat is sajnalom.

Nezd meg menekulsz onnan,szoval kar ezen ragodni...erdemes?

Koncentralj a jovodre :) es te ne legyel rossz szulo mint a te....:/

2020. márc. 3. 17:52
 4/15 anonim válasza:
0%

A sport, segít fegyelmez és lenyugtat.

Hidd el hogy testi lelki segítség ha valamit sportolsz és mrggátol hogy olyat tégy ami nem biztos hogy jó

2020. márc. 3. 18:06
 5/15 anonim ***** válasza:
85%
Nem az a lényeg ki a hibás, inkább tanulni érdemes belőle. Előbb-utóbb kiszabadulsz a mérgező közegből és előtted lesz a példa, amit tanulj meg: ígérd meg magadnak, hogy a te gyerekid nem így fognak felnőni!
2020. márc. 3. 18:31
 6/15 anonim ***** válasza:
93%

Én a legjobban az anyádat hibáztatom!

A nevelőapád olyan amilyen, (egy ócska alak)

- de egy ilyennel normális nő nem áll össze,

- nem engedi, hogy a gyerekét verje

- nem engedi, hogy őt verje

- nem várja meg, hogy a nagymamának kelljen feljelentenie

- nem szül neki további 2 gyereket

- stb.

Ne haragudj Kérdező, de anyád egy ócska hulladék, ha egy

kan miatt a gyerekének ezeket kell végigszenvednie!

2020. márc. 3. 18:32
 7/15 anonim ***** válasza:
86%
Anyád meg a kanja is egy féreg. Menj onnan minél előbb. Az öcsédet meg hurcolássza aki ki$zarta, meg aki megcsinálta.
2020. márc. 3. 18:41
 8/15 anonim ***** válasza:
90%
Anyád a legnagyobb hibás!
2020. márc. 3. 18:53
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos így vsn, anyukádat ugyanúgy hibáztathatod mint az idegroskadt nevelőapád.

Azt meg hogy ne költözz el, hogy hurcold a tesót reggel.... inkább nem is kommentálom :(

2020. márc. 3. 19:00
 10/15 anonim ***** válasza:
26%
Van olyan érzésem, hogy Kérdező nem írt le objektíven mindent a kamaszkori viselkedéséről a nevelő apjával szemben. Bizonyára voltak ott kamaszkori (gyakori eset, egyébként) illetlen reakciók vele szemben, aki ugyancsak durva ember az anyával és Kérdezővel szemben is. Kár keresni a bűnöst és ezért okolni valakit.
2020. márc. 3. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!