Szülők! Beleszólnátok abba hogy a gyermeketek milyen autót vásárol magának?
Figyelt kérdés
Abban az esetben ha már felnőtt és dolgozik valamint a saját maga által megkeresett pénzen vásárolja az autót. Megszólnátok hogy feleslegesen drága,feltűnősködő,megbízhatatlan egy típus és ne vegye meg?Mi a véleményetek erről?2020. ápr. 17. 10:46
11/15 anonim válasza:
Hát, ilyen esetben tényleg csak tanácsot lehet adni. -Viszont magamat ismerve, ha ráfaragna az új autóra, biztos nem tudnám magamba fojtani az "ugye megmondtam"-ot.
12/15 anonim válasza:
Elmondanám a véleményemet, de nem várnám el, hogy emiatt változzon az övé, és ha már megvette az autót, biztosan nem venném el tőle a kedvét azzal, hogy folyton belekötök.
13/15 anonim válasza:
Nekem nincs gyerekem, de ha a saját vagy párom szülei elmondanák normálisan a véleményüket örülnék neki( főleg ha biztonsagi kérdés). Több tapasztalatuk van. Saját véleményem ettől lehet, az nem baj ha formálódik. Ha minősíthetetlenek lennének ,vagy simán kötözködnének az más.
14/15 anonim válasza:
Volt már pár kocsim, az előzőnél direkt elhivtam apukám is, hogy ő is nézze meg, próbálja ki ami kinéztem. Sosem szóltak bele ilyen dolgokba szüleim, már rég külön élünk. A mostani autómnál amikor megvettem és mutattam nekik, igazából vártam is volna negatív kritikát, de semmi ilyesmit nem kaptam tőlük, csak pozitívat.
15/15 anonim válasza:
Fiatalon Porschét akartam venni. Apám bele is segített és csodaszép autóm lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!