Mi a véleményetek az olyan kapcsolatról ahol az új barátnő szép, gazdag és csak annyit kér a pasitól hogy ne tartsa a kapcsolatot a gyerekével?
Figyelt kérdés
Cserébe a csak szül neki, hozzá megy feleségül, felezi vele a vagyonát, sőt egy új kocsit is vesz a pasinak. A pasi előtte szegény volt2020. ápr. 15. 16:52
11/26 anonim válasza:
"a gyerek anyja meg egy hárpia aki szét akarja szedni őket, mert irigy"
Miért a gyerek anyja a hibás? Pont ő az áldozat, akit a féreg férje le akar cserélni egy fiatalabb, szebb, gazdagabb nőre. Na meg a gyerek, akit eldobna az apja.
A hárpia pont az új nő, aki eltiltaná a pasit a gyerekétől.
Ha a bátyádnak többet ér a friss p.na meg a pompa a saját családjánál, akkor egy utolsó féreg ő is.
12/26 A kérdező kommentje:
Na azért az hozzátartozik a sztorihoz, hogy a tesóm már több éve nincs a nővel és a csaj miatt mentek szét, de a csak folyamatosan zsarolta a gyerekkel, amióta megismerte az új csajt meg mégjobban ráerősített! Én amúgy nem vagyok egyik pártján sem, főleg nem kérek a csaj pénzéből, eddig azon voltam én is hogy hülye ha eldobja a gyerekét, csak kíváncsi vagyok mások véleményére is.
2020. ápr. 15. 17:53
13/26 anonim válasza:
Mi lenne? Az összes pasi ilyen! Még csak gazdag nő sem kell hozzá, válás után leszarják a gyereket, mintha sose lett volna! Csinál másikat!
14/26 anonim válasza:
Én azon a véleményen vagyok, hogy a pasin múlik a dolog, hogy ő mit vagy kit választ. Azt azért nehezen tudom elképzelni, hogy egy nő ilyet kérne a szegény (sőt talán buta) pasijától.
15/26 A kérdező kommentje:
Butának egyikük se buta, sőt a tesómnak is intéztek jó állást, szóval teljesen más életet él mint előtte, igazából a csaj meg a családja is inkább szégyenli, hogy a tesómnak gyereke van egy ilyen nőtől, aki már lejáratta őket nem egyszer, sőt volt hogy a csaj családját is elmondta mindennek! Az a baj hogy a gyerek meg teljesen ellenük van már nevelve, ha a tesóm próbált vele beszélni teljesen flegma volt.
2020. ápr. 15. 18:21
16/26 anonim válasza:
Az ilyen pasit egy szóval tudnám jellemezni: hímringyó.
17/26 anonim válasza:
A tesód egy élettelen senkiházi...
18/26 anonim válasza:
Tetyikéd azért csak belógatta annak a rémes hárpiának, úgyhogy most viselje a következményeket. Tömje csak ki az új nőci, legalább több gyerektartás jut a gyereknek. Undorító féreg ember, aki bármilyen okból eldobja a gyerekét, nemhogy azért, hogy kitartsa egy nő. Szavak nincsenek erre a szánalmaskodásra.
20/26 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy az a pasi, aki ebbe belemegy, nem is érdemel jobbat, mint ez a két lábon járó agyhalott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!