Jogosan zavar, hogy a 21 éves fiamnak 16 éves barátnője van?
Mielőtt valaki azt hinné,hogy olyan anya vagyok aki mindenbe beleszól ez azert nem igy van,de nálam is vannak bizonyos határok
Titeket ez nem zavarna??
Teljesen normális, hogy zavar, mert azért egy 21 éves ne járjon már 16 évessel, sőt, semmilyen kiskorúval... megértelek.
De hidd el, ha ezen patáliázol, csak rosszabb lesz, a fiadat fogod eltaszítani magadtól. Éreztesd vele, hogy ez nagyon nem normális, idővel pedig Ő maga is rá fog erre jönni, ha más nem, a saját barátai fogják emiatt kinézni! Volt rá példa a közvetlen ismerősi körömben is!
Alig van köztük pár év. Egy 21 éves fiú is még fiú, nem egy tapasztalt férfi. A lány meg nem kislány. Még az én időmben se volt semmi kivetnivaló abban, ha középiskolások egyetemistákkal ismerkedtek.
Nem zavar, ha jól megvannak.
Jogosan zavar.
Engem is zavarna ha a te helyedben lennék.
24 évesen vagyok.Három évvel ezelőtt gimnazista lánnyal szóba se álltam volna...
Gondolom a fiad kicsit le van maradva a kortársaitól most csöppen bele abba a korba amikor elkezd ismerkedni stb...
Ezt hallgassák meg :)
Jaj gyerekek, a lányok hamarabb érnek,én még ennél nem látok olyan drasztikus különbséget !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!