Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan viszonyulnál egy olyan...

Hogyan viszonyulnál egy olyan anyától akinek mindig a karrier volt a legfontosabb de most már 25+ év után a gyereke?

Figyelt kérdés

Éveken át csak a karrier, a munka, a saját élete volt a legfontosabb. Gyerekkoromból csak arra emlékszem, hogy állandóan dolgozott és ha otthon is volt a telefonja csörgött. Soha semmiben nem számíthattam rá, mert nem volt ideje rám.

Most 25 év után közel a 60-hoz nyitna felêm, sőt túlságosan is velem akarna lenni. Olyanokat mond, hogy vegyünk egy nagy lakást amiben együtt élünk majd.

Csak én is szeretném élni az életem. Megértem hogy nem akar egyedül lenni, de nekem is oly sokszor lett volna szükségem rá de neki mindig valami más volt fontosabb.

2020. ápr. 11. 17:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ez tetszik.... jobb későn mint soha. Oké.... Következő anyák napján be állok táncolni az ötödikes balettcsoportba. Hátha eljön végre.
2020. ápr. 15. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!