Hogyan magyarázzam el a szülőknek, hogy az online rendeléstől nem kapják el a vírust?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 6. 17:01
11/12 anonim válasza:
Így van. Csak mondom, hogy akár külön a csomagolást és külön a termék dobozát is át lehet törölni fertőtlenítőszerrel, szóval ha ezt megcsinálod és utána még állni is hagyod napokig, akkor gyakorlatilag minimális esély van rá, hogy vírus legyen rajta.
12/12 anonim válasza:
A boltban is elkaphatod akár, szóval mindegy. Nekem egy egyetemi projektmunkához kellett pár elektronikai alkatrészt rendelnem. A legtöbb, amit tenni tudtam, hogy magyar webshopról rendeltem, lefertőtlenítettem a csomagot, pick-pack pontra rendeltem, hogy anyám ne tudja meg ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!