Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit tettetek volna? (Gondol...

Ti mit tettetek volna? (Gondolom a koronavírusos sztorit senkinek nem kell bemutatni meg a maradj otthon dolgot se) (Papámat védik mert ő rákos beteg volt)

Figyelt kérdés

A párom határon túli és most sajnos jó ideig nem láthatom. Mikor el kezdődött ez az egész itt kellett maradnia még 1 heten az mind 1 mi miatt, mivel határon túli a családom ki akadt hogy nem jöhet hozzánk mert lehet hozza magával a vírust stb (mert azt csak határon túlról lehet ja nem) mind 1. El fogadtuk volna ha éppen nem akkor ment volna anyum a párjával pihenni a hétvégén és mamám nem akkor ment volna túrázni mikor ez megtörtént. Így igazságtalannak véltük hogy én nem lehetek vele. Utána lévő héten amit tudtam vele voltam mert ki tudja meddig nem látom vagy látom e még eggyátalán... Küzbe kaptam a szövegeket hogy nem gondolok másra meg felelőtlen vagyok meg miért nem bírunk már ki egy napot legalább az alatt az egy hét alatt hogy nem talizunk holott felutaztam és csak a szálláson voltunk. Azóta haza ment és csak telefonon tudunk beszélni szóval kérdem én jogos volt a családom kiakadása hogy az utolsó hetet vele akartam lenni? de ők minden este lefekszenek a párjuk mellé és nem birnak ki egy estét se egymás nélkül és igy mondták nekem ezt.

Mindenki ment csak ő nem jöhetett. Meg kérdem én ő nem jöhetett ide de mi haza jöhettünk holott mi is lehetünk hordozók.

2020. márc. 31. 11:35
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
Ezt előbb utóbb bárki megelégelné. Mint említettem a legutóbbi válaszomban, majdnem emiatt ment tönkre a kapcsolatom amit a szüleimnek sosem tudtam volna megbocsátani. Mondták, hogy ha igazán szeret akkor nem hagy el akkor sem ha neki nem tetszik valami. Ez sajnos nem ilyen egyszerű, mert lelkileg tönkre ment volna és így az érzelmeket ők ölték volna ki belőle. Viszont ma már a férjem ugyebár, tehát szeret, és mindennap erőt ad. Már érte kelek fel. Egyik válaszoló említette, hogy a kapcsolatot ápolni kell, ez így is van! Ápold a jövődet. De ha bármivel kapcsolatban ők hozzák a döntést, és nem a szívedet követed, azzal el lököd csak magadtól a jövődet és egyedül maradsz. Ezért a párodat fogod okolni ha már be telik nála a pohár és nem fogja elviselni, holott mindezért a felelős csakis kizárólag te leszel. Akkor nősz fel igazán, ha te hozod a döntéseidet, és megtanulod elismerni hogy valamiért te lehetsz kizárólag a felelős és nem a párod. Ha a szüleid igazán a szüleid, akkor megértik idővel, hogy a lányuk felnőtt és saját döntéseket hoz. Ha nem értik meg mégsem, akkor hidd el nem kár értük. Mindaddig amíg ezt nem látod be, az esély minden másodpercben ott van, hogy a jövőd be dőljön. Úgy képzeld el ezt az egészet, hogy késsel döfködik a párodat, hogy háttérbe szoruljon, te pedig végig nézed. És ettől a sok döfködéstől a teste feladja. És te ezt végig nézted. Ebben a helyzetben viszont lelkileg adhatja fel, ha nem látod be hogy érte élsz és ő érted. Majd akkor mit fogsz tenni? Nem mindenki kap mindig újabb esélyeket sajnos. Egyébként a barátaid mit szólnak mindehhez? Ha igazán szeret akkor úgyis veled marad? Tartsd szem előtt a döfködős példát, bármennyire morbid is volt, ezért elnézésed kérem. Egy gyenge jellemű embert a saját vére, családja is mindig ki fog használni ha olyan helyre születik. Erősítsd magad, ne veszítsd el mindened, hiszen előtted az életed. :) Én tudom ki mellett akarok megöregedni, és ez annyira becses dolog számomra már, hogy nem számít ki milyen módszerrel próbál irányítani engem.
2020. ápr. 3. 20:26
 42/50 A kérdező kommentje:

A barátaim azt mondják amit a párom, hogy kb senkinek kezelnek ha nem az van amit akarnak. A legjobb barátnőmet is próbálták már el taszittani tőlem ő mondta is hogy nagyon ismerős neki a szitu már az elején

És hogy ne bízzak bennük mert ő is ,,irányitott" csak nem az volt amit ők akartak és ellen tudtam mondani mert erőt adott

2020. ápr. 3. 21:31
 43/50 A kérdező kommentje:
Ő már az elején mondta hogy készüljek az újabb harcra de ez dúrvább lesz. Igaza lett sajnos. Ha valamit nem mondtam el egyből titkolózom, de nem volt hozzá közük. Olyat akartak meg szabni amihez nincs joguk döntést akartak hozni helyettem hogy nekik legyen jó és ha nem tudták meg tőlem más módszerhez folyamodtak
2020. ápr. 3. 21:39
 44/50 A kérdező kommentje:
Brutális amúgy látni hogy van aki kb ugyanazt élte át csak mert lépni
2020. ápr. 3. 21:40
 45/50 anonim ***** válasza:
Nincs neked sem félnivalód kérdező. Ha más nem is, de a barátod biztos nem hagyná, hogy például utcára kerülj. És mint írtam, nem lenne kár ilyen "szülőkért". Vagy ha ezért eltávolodnának. Ezt óvodások csinálják így. Papádról sokat nem írtál, ő mit szól ehhez az egészhez.
2020. ápr. 3. 21:51
 46/50 A kérdező kommentje:
Hát nem igen foglalkozik semmivel mert nem nagyon van beavatva, egyszer lecseszte mamámat hogy minek avatkozik bele a dolgunkba meg mondta hogy ennyire ne féltsenek ha el rontom az életem akkor mondják hogy megmondták ne előre
2020. ápr. 3. 22:00
 47/50 A kérdező kommentje:
A vírustól védve van amennyire tudjuk védjük csak rosszul jött ki akkor hogy pont csak ő nem jöhetett hozzánk és ugy néztek rám is mint valami idegenre mikor mondtam hogy jön vagy én megyek hozzá. (Papám nem) hétvégének tudtam csak a vírus elött vele lenni a végére már az se tetszett nekik mert hogy néha lehetnék otthon is
2020. ápr. 3. 22:03
 48/50 anonim ***** válasza:

Lehet nem ártana beavatni, mert ha már egyszer mamádat lecseszte akkor neki van talán igazán helyén az esze a családban rajtad kívül.

Azt tartsd szem előtt, hogy bármelyik pillanatban elveszítheted a párodat, ha továbbra is más irányítja a magánéleted. Ezt hosszútávon tűrni nem lehet. Vagy így, vagy úgy de rá fogsz jönni erre, hogy igen is az a helyes ha te alakítod a döntéseid. Ha így jössz rá az a jobb eset, de úgy... Rengeteg napot fogsz át sírni és vissza csinálni nem fogod tudni a magánéleted. Csak emlék marad neked. A szüleid persze ott lesznek, de a majom szeretet és az igazi közt van némi különbség azért!

2020. ápr. 3. 22:07
 49/50 anonim ***** válasza:
Több éven keresztül voltál velük. Ezt vagy belátják vagy nem, de neked a jövőd bánja.
2020. ápr. 3. 22:08
 50/50 anonim ***** válasza:
kérdező ez fogja a kapcsolatod vesztét okozni hogy hagyod hogy mások tönkre vágják aztán sirhatsz
2020. ápr. 7. 00:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!