Ti mit tettetek volna? (Gondolom a koronavírusos sztorit senkinek nem kell bemutatni meg a maradj otthon dolgot se) (Papámat védik mert ő rákos beteg volt)
A párom határon túli és most sajnos jó ideig nem láthatom. Mikor el kezdődött ez az egész itt kellett maradnia még 1 heten az mind 1 mi miatt, mivel határon túli a családom ki akadt hogy nem jöhet hozzánk mert lehet hozza magával a vírust stb (mert azt csak határon túlról lehet ja nem) mind 1. El fogadtuk volna ha éppen nem akkor ment volna anyum a párjával pihenni a hétvégén és mamám nem akkor ment volna túrázni mikor ez megtörtént. Így igazságtalannak véltük hogy én nem lehetek vele. Utána lévő héten amit tudtam vele voltam mert ki tudja meddig nem látom vagy látom e még eggyátalán... Küzbe kaptam a szövegeket hogy nem gondolok másra meg felelőtlen vagyok meg miért nem bírunk már ki egy napot legalább az alatt az egy hét alatt hogy nem talizunk holott felutaztam és csak a szálláson voltunk. Azóta haza ment és csak telefonon tudunk beszélni szóval kérdem én jogos volt a családom kiakadása hogy az utolsó hetet vele akartam lenni? de ők minden este lefekszenek a párjuk mellé és nem birnak ki egy estét se egymás nélkül és igy mondták nekem ezt.
Mindenki ment csak ő nem jöhetett. Meg kérdem én ő nem jöhetett ide de mi haza jöhettünk holott mi is lehetünk hordozók.
Elég nehéz volt ebből a magyartalan, összevissza szövegből kihámozni, hogy akkor ki és hova akar menni és kivel aludni stb.
Sem te, sem a család felnőtt tagjai nem gondolkoztok ésszerűen, ha túrázgatni, meg pihengetni és pasizgatni akartok, mikor ez a helyzet. Családok milliói vannak szétválasztva, akár külön földrészen is úgy, hogy van aki pl épp haldoklik közülük. De neked még 1 éjszaka dugás lett volna a világ legnagyobb problémája...És emiatt anyádék-vagy az Isten tudja már épp kire haragszol-a legnagyobb szemetek a világon....Hát sajnos a korona sem megfelelő célcsoportot választott.
Nem olvastam végig mert nincs értelme.
Ha te nem tartod magad felelőtlennek akkor tudnál éretten gondolkodni és felnőtt ember módjára viselkedni. De nem tudsz. Kicsit tedd félre a sérelmeidet. Semmi bajotok nem lesz ha egy ideig nem találkoztok. Ha erős a kapcsolatotok simán kibírjátok, ha meg nem akkor úgyis mindegy nem? Nem fogod fel a dolgok súlyát.
a lényeg nem ment át...:
papád rákos beteg volt, tehát az immunrendszere nem az igazi, ha valaha szeretted, akkor kibírod a makk egészséges pasid nélkül pár hónapig -.-"
Értem a problémádat és igazad is van, a családod önző gyökérként viselkedett a korlátozás előtt.
De az írásod egy katasztrófa! Milyen suliba jártál? Az általános iskolás gyerekem jobban fogalmaz. Központozás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!