A páromnak van gyereke, mit tegyek? 2 éve vagyunk együtt, áprilisban lesz egy éve hogy együtt lakunk, a ház az enyém, neki van egy 11 éves fia. Hétvégente mindig itt van, állandóan mesecsatornát nézünk péntek estétől vasárnap késő délutánig.
Figyelt kérdés
Amikor itt van velem abszolút semmit nem foglalkozik, egy puszit sem kapok tőle, mindig a gyerekkel van, mintha én itt se lennék, levegőnek néz teljesen.A gyerek mindenért nyávog, az anyja hergeli ellenem, sokszor le kell szidnom mert, bent eszik a szobában, meg bejön cipővel amit én nagyon nem szeretek, sokszor nagyon tiszteletlen velem az apja nem szól rá, mindent ráhagy, azzal az indokkal hogy még gyerek, ha nem a tv megy akkor vagy a számítógép egész nap.Soha nincs egy szabad hétvégénk amit együtt tölthetnénk, szeretnék én is elmenni vele ide-oda kettesben, de a gyerek mindig itt van. Ráadásul nekem a páromon kívül nincs senkim, szüleim meghaltak, testvérem nincs, csak ő van nekem, de mindig nagyon egyedül érzem magam.2020. márc. 17. 14:35
31/34 anonim válasza:
Beszéltél vele, de egy odavetett mondattal lerázott. Nem fog változni rajta. Te elviseled néhány évig, ezek az évek mind mennek a kukába. Kérdező, neked nem kell ellenség, ott vagy saját magadnak.
32/34 anonim válasza:
Na ezért nem kell poggyászos pasival kezdeni. Nyugodj meg, nem fog változni, tedd ki mihamarabb.
33/34 anonim válasza:
Én elé állnék mikor nincs ott a gyerek és elmondanám ezt az egészet neki. Hozzátéve, hog tamogatod a gyerekkel való kapcsolatát, csak ez így nem működik, hogy ki vagy belőle zárva. Az ő feladata lenne a jó viszony kialakítása de ebben neked is partnernek kell lenned. Ha ez nem működik akkor vagy ez lesz amíg a gyereknek lesz jobb dolga hétvégen ez kb. 7-8 év, vagy keresel egy olyan férfit akinek számít ha rosszul érzed magad. Értem, hogy egyedül vagy. De nem ez az egyetlen ember a földön akivel élhetnél. Persze nem könnyű és félsz. De nem gondolod, hogy pont ezt használja ki a pasid? Azt csinál amit akar. A TE házadban! Még szerencse, hogy a te házad! Na nincs változás a megbeszélés utqn jóuan ésszel ki kéne rakni és keresni egy ilyat aki törődik veled nem csak saját magával.
34/34 anonim válasza:
Csak a lakásért van veled. Lenne hova mennie nélküled?
Takarítsd el a fenébe, te csak egy szállásadó cselédje vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!