Egy apától a lánya érzelmi támogatása milyen fokig normális?
Mennyire megszokott hogy mikor a 19 éves lány randizni megy akkor az apa megkérdezi hogy szeretnél e valami új ruhát a randira?
Egy kicsit fura nekemm legalábbis ritka nem? Szerintetek?
Kilencesnek én is gratulálok!
(Evvel párhuzamosan fel kell tegyem magamnak a kérdést: én tudnék-e ilyen apa lenni, akire ennyire lehet számítani, ennyire támogató és jó arc?)
#9 Könnyek szöktek a szemembe, ahogy ezt olvastam. Úgy örülök, hogy ilyen jó édesapátok van. :)
Sajnos én viszont nem voltam olyan szerencsés, mint te, az apám egy végtelenül link alak, már majdnem 10 éve nem beszéltünk. De ez igazán reményt ad, hogy még vannak normális apák a világon. :)
Kilencesnek nagyon édes apukája van, isten éltesse sokáig.
Szerintem a te apud is teljesen okés, kérdező!
Bárcsak ilyen lenne mindenkinek! :) (Én imádom apukámat, ő is engem, de sajnos nagyon sok ellentétet látok nap, mint nap.)
#9 Hát ezt én is megkönnyeztem.
Jó egészséget és hosszú életet apukádnak!
9-es vagyok
Köszönöm mindenkinek aki jókívánságot küldött apukámnak. De ne felejtsétek el, hogy nekünk nem adatott meg a jó anya az életünkben, sőt semmilyen anya. Mi anya nélkül nőttünk fel, apukánk volt az anyukán is. Hál istenek a korához képest jó egészségben van. Most a koronavírus helyzet miatt mi vigyázzunk rá, hogy ne is legyen semmi baja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!