Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A lányaim kitaláltak valami...

A lányaim kitaláltak valami saját morze kódot és most azzal beszélgetnek éjjel-nappal, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ma ebédnél is így kopogtak, és közben nevetgéltek. A nagyobbik lányom 13, a kisebbik 11 éves és nem tudom hogy ilyesmi hogy jutott eszükbe, de kezdem úgy érezni hogy minket beszélnek ki a férjemmel. Meg tudom valahogy ezt a kódot fejteni? Kíváncsi vagyok hogy miről beszélgethetnek egyfolytában...

#morze #kód #morzekód
2020. márc. 9. 16:07
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
54%
gyenge kamu
2020. márc. 9. 21:09
 22/30 anonim ***** válasza:
9%
Alapvetőleg ezzel nincs baj, kellenek az ilyen kis közös dolgok, de 11 és 13 évesen (4-5 évesen már alap)már illene annyi tiszteletet tudni, hogy ezt megtartják maguknak, esetleg a baráti körnek. Nem az asztalnál és mások, a szüleik jelenlétében. Nem a küdot kell megfejteni, hanem tiszteletre tanítani őket, míg nagyon nem késő.
2020. márc. 9. 21:24
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem jelent semmit, csak úgy csinálnak, mintha, mert látják, hogy úgy furdal a kíváncsiság, és azon nevetnek :D
2020. márc. 9. 22:10
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Csak hülyéskednek.
2020. márc. 9. 22:40
 25/30 anonim ***** válasza:
31%

Nem engedném őket kopogni hülyeségből az asztalnál.

Egyébként ez meg nem a második világháború, hogy a győzelemhez fel kell törni az enigmát...ha érted.

2020. márc. 10. 07:58
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ez egy játék is. Végülis kreatív dolog. Szerintem nem kell miattuk aggodnod. Max kérdezd meg, hogy rajtad nevetgélnek-e; a reakcióból minden kiderül.
2020. márc. 10. 14:13
 27/30 anonim ***** válasza:
69%

*

Mondjuk lehet, hogy eleve csak azon mosolyogtak, hogy csak ők értik

2020. márc. 10. 14:14
 28/30 anonim ***** válasza:
28%

A Morse kódot nagyon sokáig tanulják, és nagyon sok gyakorlás kell ahhoz, hogy azzal tudjon valaki "folyékonyan" kommunikálni.

Kizártnak tartom, hogy egy 13 éves és egy 11 éves ezt meg tudja csinálni.

Itt csak annyi van, hogy idióta módjára kopácsolnak, és mivel azt látják hogy téged idegesít ezért vihognak eszetlenül.

Mivel értelmes "beszélgetésről" szó sincs, és megfejteni sem kell mivel nem lehet.

Tarts kicsit nagyobb fegyelmet és neveld meg a kölykeidet.

2020. márc. 10. 19:39
 29/30 anonim ***** válasza:
79%
Idióta.. esztelen.. kölyök.. Utolsó, a saját dolgoddal foglalkozz, ne az idióta, esztelen fantáziádat vetítsd ki másokra.
2020. márc. 10. 20:25
 30/30 anonim ***** válasza:
76%

Semmit.

Gyerekek. Ez teljesen normális.

2020. márc. 11. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!