Apámat antiszociális viselkedése miatt idősek otthonában szeretnénk elhelyezni, hogyan lehet?
Apám 83 éves, Édesanyám 78. Anyukám súlyos beteg, (Parkinson). Nem szeretnénk, ha „rámenne” az apánk zsarnokoskodására. Apámnak papírja is van arról, hogy antiszociális…
Apámat otthon ápolja, aki pl. levagdossa magáról a katétert is, mert ő „okosabb, mint az orvosok”!
Nagyon kérem, hogy aki tud az segítsen tanácsával!
Köszönöm, ha segítetek megmenteni az Édesanyámat!
9-es! Lehet találni helyet, ha az ember igazán akar és sok pénze van, na meg olyan helyen lakik, ahol a közelben vannak megfelelő otthonok.
Viszont ahhoz, hogy bevegyék az időset, KELL A SAJÁT BELEEGYEZÉSE, hacsak nincs gondnokság alatt.
Igen, kell a beleegyezése. Akiket én írtam példának, azok is mind beleegyeztek (már amennyire egy agyvérzéses, aki mondjuk beszélni sem tud és írni sem, "beleegyezhet".)
A pénz pedig nem sok, lényegében betakarja a nyugdíj.
"akit azert akarnak csak betenni, mert utban van otthon. Sajnos ez a valosag."
Nem sajnos, hanem szerencsére.
Fizetős otthont én is tudok ajánlani ,Nemtudom merre éltek az országon belül.
Elég drága de jó az ellátás és kimondottan Demens részlegen.
Sajnos sokszor igaz, van akit egészségesnek mondanak közben olyan szinten demens volt (már sajnos nem él) hogy ha nem ismeri fel egy utcabeli és hozza haza akkor elkóborol egy szál papucsban pólóban télvíz idején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!