Ti hány éves korotokig emlékeztek vissza, létezhet hogy 2 és fél éves koromból van emlékem?
Persze, hogy létezik ilyen, csak sokan nem hisznek ebben, mert ők nem emlékeznek ilyesmire.
Akárcsak a 16-os válaszadónak, nekem is kórházi emlékeim vannak 3 éves koromból. Valami betegség miatt vittek be. Nagyon tisztán emlékszem, hogy amikor meglátogattak anyáék, mennyire örültem nekik. Hoztak képeskönyveket. Bár olvasni nem tudtam, de lenyűgöztek a rajzok. Ezek a könyvek még ma is megvannak :) Arra is emlékszem, hogy amikor kiengedtek, minyonnal ünnepeltünk meg a hazatérésemet. Nagyon finom volt a süti. Életemben először ettem ilyet :)
Mikor elmeséltem ezt felnőtt fejjel anya barátnőjének és annak a lányának, egyszerűen nem hittek nekem, de anya megerősítette, hogy így van. Elképedt fejjel néztek rám, hogy ez milyen hihetetlen, hogy ilyen jó a memóriám. Egy iskolatársam is ezt mondta, amikor megemlítettem azt az őszi osztálykirándulást, amikor rossz volt az idő, nem tudtunk túrázni menni, mert sáros volt az út.
Egy kicsit koraszülött fejlődésben visszamaradt gyermekként az emlékezetem elkezdődése kb 4 éves koromra tehető, amikor játszottam én és anyukám focit a nagyapa ellen 18-4 arányban győztünk.
Meg a kerékpározás tanulásból néhány dolog, ami megmaradt az is kb 4 éves koromban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!