Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mivel készitettétek ki a...

Ti mivel készitettétek ki a szüleiteket 17 éves kor felett?

Figyelt kérdés
Tévedés ne essék nem titeket akarlak mintázni csak egyszerűen belekezdtem egy történetbe és most értem el azt hogy nincs valami sok ötletem ugyanis én nem igazán vagyok az a lázadó tipus .21L
2020. febr. 13. 12:55
1 2
 11/12 Metionin ***** válasza:
100%
Ösztöndíjakat pályáztam és az abból kapott pénzt arra költöttem, hogy végre legyenek normális ruháim. Azelőtt anyám döntötte el hogy mit vehetek fel, pl. nem hordhattam farmert és mindig egyszínűnek kellett lenni a felsőnek és az alsónak. Anyám kiakadt amikor nyárra hazaköltöztem a koliból és meglátta hogy az összes ruhám fekete :D (már 29 vagyok, azóta is feketében járok, már belenyugodott). Érdekes, hajat is festettem 16 évesen de az nem zavarta mert szerinte is csúnya az eredeti. Amúgy nem voltak ilyen klasszikus lázadásaim, csak azokért a dolgokért küzdöttem ami más gyereknek is járt abban a korban pl. hogy ne anyám szabja meg hogy viselhetek-e farmert.
2020. febr. 13. 19:24
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Feketében jártam, szétpiercingeztettem a fejemet :D

Amikor arra már nem szólt, akkor tetováltattam (na attól tényleg nagyon kivolt).

Rettenetes pasikat vittem haza. Ja, azon is kiakadt, mikor a párnám alatt kotoncsomagolást talált. Meg mikor megtudta, hogy elmentem esemény utáni tablettáért. De azon is kiakadt volna, ha nem védekezek, a lényeg mindig az volz, hogy semmi sem jó.

Dohányzás, piálás.

Egyetem alatt egyszer levettem 40 ezer forintot a számlámról, ezen is kivolt, hogy mire költöttem, onnantól jeleztem abanknaj, hogy nem szeretnék bankszámlakivonatot kapni.

Amikor elmondtam hogy depressziós vagyok, az újabb kiborulás volt xD

Ja, csomó ideig nem kaptam meg a diplomáimat, mert nem volt nyelvvizsgám, ez újabb probléma volt :D aztán elhagytam a szakmámat és inkább tetoválni kezdtem, na itt azt hittem tényleg eldurran az agya, pedig már 25 voltam.

Még most is kilenne pár dolgon, ha tudná. Inkább nem is mondok már neki semmit :D

Pedig alapvetően rendes gyerek voltam meg jól tanultam, nem sok probléma volt velem.

2020. febr. 13. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!