Ti mivel készitettétek ki a szüleiteket 17 éves kor felett?
Csak pár ötlet:
- szektába belépés,
- erotikus munka,
- belépés - akár jó ügyért is - túlságosan harciasan küzdő mozgalomba (pl. környezetvédelmi, éhezés elleni, stb.),
- világjárás szakadt, nőknek veszélyes országokban.
köszönöm a válaszod, de én inkább egy kicsit szolidabb kicsapongásra gondoltam mondjuk pl: fiuk hazahordasa,fű kiprobálása.
Bár az hogy célozgat arra hogy csatlakozott egy szektához az nem is lenne rossz ötlet😅
igaz, 14-15 voltam, mikor neten megismertem egy srácot, a szabadidőnket mindig "együtt töltöttük", aztán elhatároztuk, hogy "járunk", minden találkozgatás nélkül. amikor bejelentettem anyának, és mondtam, hogy el szeretnék hozzá menni (300-400 km), kiakadt. a vége az lett, hogy jöhetett hozzánk egy hétvégére a srác, de nekik nem volt szimpi. nem is akartak utána elengedni (mert azt mondták, hogy elsőnek mindenképp ő jöjjön), aztán csak belementek. a győzködésnél bevetettem a sose járunk nyaralni lapot is, hogy legalább én mehessek. fájó pont volt ez neki(k), de belementek végül.
egy ismerősöm "rémisztő" alakot vitt haza, a szülei hetekig hozzá se szóltak az incidens után.
egy másik ismerősöm egy néger pasival állt össze érettségi után, akinek gyereket is szült rövid időn belül.
egy harmadik ismerősöm 23 évesen egy 43 éves pasival jött össze. amikor bemutatta a szülőknek, ki voltak akadva, aztán utólag kiderült, hogy 6 hónapos terhes volt, amikor a bemutatás történt.. a csajszi se tudott róla hogy terhes.. menstruált, és semmit nem hízott azidő alatt.
20 évvel idősebb pasi (persze nem lett hosszú távú, úgyhogy nem volt miért kiakadniuk, és nem is sérültem lelkileg)
Italozás "elszámítása" és piásan hazaérés. Na, akkor egy ideig részegesnek voltak titulálva, mert egyszer nem jól mértem fel a határt.
Minden olyan terv (akár tanulás, akár munka) ami máshova költözéssel jár. Mert mi lesz velük, ha én nem leszek itt.
Elköltözésem. Pedig nem is másik városba költöztem. Ment a sírás-rívás.
Érezd át a személyiségét és az alapján a környezetváltozások alapján, hogy reagálna.
Innentől magátóo jön, mit csinál. Nem kell ötlet a gyakoritól olyan helyzetre és személyiséghez, amit nem ismer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!