Szülő, erre mi a válaszotok?
SOK, itteni kérdésben és válaszban olvastam, hogy átlagban:
- 14-től mehet a cigi.
- 15-től együtt "alhat" 2 meleg fiú.
- 15-től felírat az anya fogamzásgátlót.
- 16-tól mehet a lány felnőtt, azaz piás szórakozóhelyekre.
- Oda megy továbbtanulni, ahová csak akar, akkor is , ha nettó pénz és időpazarlás a szak.
De ha ez így van, akkor miért baj, ha a lánynak érett férfi a pasija?
Vagy amit pláne nem bírok felfogni, hogy miért baj, ha a 16+ srác a tanárnőjével van együtt?
4: Attól, hogy valami törvényes, még nem helyes és nem normális és nem erkölcsös.
Magyarországon első fokú unokatestvérek házassága is törvényes. De van, aki szerint nem undorító???
Nézd, az pl, hogy 14 tol mehet a cigi nem azt jelenti ám, hogy anyuka oda áll a gyerek ele egy doboz cigivel, hogy itt van Jozsika, mától cigizhetsz. De nem ám! Józsika barátja, Peti, meg annak a bátyja, a Jáni cigizik és Józsika ezt menőnek tartja, ígyhát ő is cigizni kezd. Anya, apa dolgozik, Jozsika iskolaban van, aztan a haverokkal, így anya apa nem tudja ám mindenben korlátozni.
Együtt alvás nekem modnjuk pont egynemű párnál nem lenne problémás, hiszen itt legalább nem lesz senki terhes.
A fogamzásgátlóval nem értem mi a baj. Inkább kegyen terhes 15 évesén?
16evest nem szolgálnak ki alkohollal sehol, de ne zavarjon.
Igen, továbbtanulni oda megy, ahova o akar. Az o élete. Én, mint szülő elmondom higy én mit latok előnynek vagy hátránynak, de ő dönt.
A kislány és érett ferfi kapcsolat egyértelműen nem partnerkapcsolat, hanem ala-felerendelt viszony. Nem egyenrangúak.
A tanár diák viszony pedig hatalommal való visszaélés és a törvény is tiltja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!