Ciki lenne huszonévesen a szülőkkel nyaralni?
"Ciki az ha mások véleményére adsz, ahelyett hogy azt tennéd amit szeretnél."
Ez a tipikus gyakorikérdésekes válasz, minden második kérdésnél ez a válasz van, de azért könnyű mondani... az embert igenis foglalkoztatja mások véleménye. És mint láthatod a "Ti mit gondoltok?" kérdésben, ebben a kérdésben kifejezetten mások véleménye érdekel: a tiétek.
"25 évesen miért nem laksz otthon?"
Nem értem a kérdést.
Szuper lehetőség, biztos nem hagynám ki. Tiniként még normális, ha az ember cikinek érzi, de felnőttként ez nagyfokú éretlenségre vall
OFF:
"az embert igenis foglalkoztatja mások véleménye"
Szerintem az végtelenül szomorú, ha valakit felnőttként érdekel egy olyan ember véleménye, aki nem tartozik a szerettei közé és nem tölt be semmilyen fontos szerepet az életében. Nem, nem kötelező ám a megfelelési kényszer, meg lehet tőle szabadulni, ha dolgozik rajta az ember. Én még egy olyan embert sem láttam boldognak, aki meg akar felelni az összes jöttmentnek, kollégának, huszadrangú rokonnak, szomszédnak, stb..
"az embert igenis foglalkoztatja mások véleménye"
Ha most mindenki azt írta volna, hogy ne menjél, akkor otthon maradnál?!
Szerintem nem ciki, mi tavalyelőtt a hugomékkal mentünk nyaralni, tavaly a szüleimmel (10 éve nem lakunk együtt), előtte meg a nagymamám vittem magunkkal, bár azt megbántam :D
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!