Hogyan valljak színt?

Figyelt kérdés

Elkezdtem találkozgatni egy sráccal, csak féltettem a viszonyunkat, mert mindig-mindenbe beleütik az orrukat és ha még nem is szándékosan, de megtalálják a módját, hogy hogyan tegyék azt tönkre, ezért véges végig titkoltam ezt előlük. Így hat hazugságok tömkelegébe kényszerültem, és azért, hogy az egyik hazugságot leplezni tudjam, újabb fals információ kitalálásával tudtam csak kibúvót találni. Most már olyan szinten belegabalyodtam az egész történetbe, hogy tulajdonképpen egy rossz szó és ledől a gondosan felépített, de nagyon gyenge lábakon álló kártyavár.

Most már szeretném bevallani nekik az igazságot, beavatni őket is, annyira nyomja a szívem ez a teher, de egyszerűen nem találom módját, hogyan.

2020. febr. 3. 19:47
 1/1 anonim válasza:
100%
A legjobb lesz, ha őszintén elmondod, hogy van valakid és néha elég problémásnak érzed őket, ezért inkább titkoltad a dolgot. Csak legyél kíméletes, mert ha nekik esel, hogy ilyenek-olyanok, akkor biztos megbántod/felhúzod őket, és te is próbálj meg higgadt maradni, ha ők kiakadnának.
2020. febr. 3. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!