Édesanyák! Zavarna titeket, ha a 19 éves fiatok egy nála sokkal idősebb nővel jönne össze?
Egy 27 évessel.
Tudom, hogy 19 éves az jogilag már nagykorú, de a 8 év azért mégiscsak nagy korkülönbség. A nő egyébként feltűnően csinos, anyagilag is elég jó helyzetben van.
Zavarna ez titeket? Hogyan reagálnátok?
Szerintem a nővel van a baj. Generációs különbség van közöttük. Ha a srác lenne 27 a nő 35,akkor már nem lenne probléma.
Viszont így elég gáz ez a csaj.
"Egy 30 éves nőnek “last minute” a gyerekszülés? Ezt ugye nem gondolod komolyan? :D"
Ezek szerint te vagy a kérdésedben említett nő.
Nem, nem én vagyok, ha ilyen helyzetben lennék, azt biztos nem ezen az oldalon osztanám meg, főleg nem E/3-ban.
Csak szimplán nem lehet szó nélkül hagyni azt az orbitális gyökérséget, amit ideböfögött a 9-es.
Annyira nem baromság. Nekem is 29 évesen kattant be a baba gondolata.
Viszont azt hozzá kell tennem, hogy nálam a férjem váltotta ki. Soha senki gyereke nem kellett volna, csak az övé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!