Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit néznek egy gyermekelhelyzé...

Szentpap91 kérdése:

Mit néznek egy gyermekelhelyzében apa esélye?

Figyelt kérdés
Édes anya 6 hónapja elköltözött tüllünk a gyereket itt hagyva 6 hónapon keresztül az anya 13 szor látogatta a gyereket volt olyan, hogy 2-3 napig kérdezte, hogy mi van a kis gyerekkel valamikor meg 5 napig se kép se hang eddig nem kérte, hogy el akarja vinni hogy mostantól ö nála legyen a gyermek. Oviba jár a kisgyerek tavaly június - július-ig beszoktatási időszak volt akkor én vittem hoztam a gyereket én kérdeztem hogy mi van vele. Óvónő,Védőnő,családsegítő mind a gyerek érdekeit nézi és ők szerint nálam van a legjobb helye a kisgyereknek. Fejlesztésre minden szerdán kell vinni az anya tudja egyszer jelent meg mikor kötelezték többi alkalommal nem. Minden héten itt megy el a házunk előtt busszal egyszer sem szállt le, hogy be nézzen hogy hogy van a pici. láthatás biztosítom neki illetve tájékoztatom ha van valami a kicsivel. Mikor dolgozok akkor édesanyám illetve édesapám vigyáz a gyerekre. röviden ennyi ha van valami ami fontos akkor kérdez és válaszolok rá köszi a választ :D

2020. jan. 28. 19:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, a gyerek nem 6 hónapos, hanem már óvodás. Az anyja 6 hónapja felé sem néz.
2020. jan. 29. 15:07
 12/18 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy ha valaki nem tudja a teljes szitut és nem tudod bizonyítani, ő előadja a bíróságon hogy ő akarja nevelni a gyereket, van munkája, van hol laknia, van párja plusz ott a kicsit féltestvére is így simán neki fogják ítélni. Esetleg Anyukával kellene megegyezni hogy mondjon le a felügyeleti jogról, akkor neked ítélik.
2020. jan. 29. 16:05
 13/18 anonim ***** válasza:
Sajnos láttam már rosszabb körülmények között élő Anyukát akinek neki ítélték a gyereket, szemben az Apukával akinek saját háza plusz osztrák munkahelye volt
2020. jan. 29. 16:06
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik fiú unokatesómnak ítélte a bíróság a gyerekfelügyeletet az anya felett, pedig még jól sem keres. Ez már így van jópár éve. Az anya egy évben max 2x látja a fiát, aki már 7 éves. Gyerektartást sem fizet, de azóta már van új férje meg gyerek tőle. Szégyen az egész. A fiúnak egyáltalán nem hiányzik az anyja, sőt nem is akarja hogy látogassa. Az ő esetükben ha jól tudom a pszichológus is közreműködött, a gyereket megkérdezték, hogy kinél szeretne élni, meg hogy hogyan érez az anyja iránt és kerek perec megmondta, hogy az apjánál és a nagyszülőknél. Nem volt fogadott ügyvéd, semmi ilyesmi, nem is tudták volna megfizetni. Szóval van remény és még csak drogos anyának sem kell lenni ahhoz.
2020. jan. 29. 16:26
 15/18 A kérdező kommentje:
Tehát akkor a bíróságon szinte esélyem sincs úgy se hogy fél éve nálam van illetve az óvónő védőnő családsegitő azt mondja hogy nálam van a legjobb helye és a bíróságra is be jönnek tanúként?
2020. jan. 29. 19:13
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondom hogy nincs esélyed, csak ugye nem ismerjük a másik oldalt. De amúgy Anyuka igényt tart a gyerekre? Mert az se mindegy
2020. jan. 29. 20:43
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nem hiszem hogy nagyon érdekli őket az hogy az óvónő szerint kinél van jobb helye vagy akár a szomszéd néni szerint. Bonyolultabb esetekben maximum egy független gyerekpszichológus beszélget a gyerekkel és az ő véleményét meghallgatják. Csak azt nem értem ha fél éve nálad van a gyerek akkor most ez hogy jött elő
2020. jan. 29. 20:45
 18/18 A kérdező kommentje:
Mi Nov.10-én össze ültünk egy ügyvédnél hogy meg beszéljük hogy mi legyen. azt állította Nov 10 elött hogy a kis gyereket akkor nálam legyen elhelyezve a többi meg majd ott megbeszéljük, de ekkor ugrott elöttő a kis kabbe hogy ő mégis igényt tart a gyerekre és szeretné hogy nála helyezzék el. Tehát nov 10 ig nem kellet neki útána most már kell...... Óvónő meg tudja mondani hogy mióta az anya elment mennyit fejlödött a Kiss gyerek meg hogy rendbe tisztán van tartva miden meg van neki adva ( fejlesztés tudás szeretett stb.) ami a Kiss gyereknek szüksége van. Védőnő meg mondja azt hogy az anyát 4 szer szólította fel hogy a kötelező oltást adasa be a gyereknek meg 3 szor hogy vigye ki 3 éves státusz vizsgálatra ami majd arra én vittem ki miután elment. Meg egyszer volt egy család látogatás akkor bódult állapotba találta itthon a gyerekekkel. Családsegitő ö meg a környezet tudja elmondani.
2020. jan. 29. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!