Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kezd elegem lenni nevelőapámbó...

Kezd elegem lenni nevelőapámból, mit tegyek?

Figyelt kérdés
3kor jön haza melóból, 2 hetente minden nap arra kelek hajnali 3 után hogy tölti azt a szájbavert cigit, zúg azzal a szar géppel... Már nem egyszer mondtam hogy akkor vagy a szobájukban tölti vagy sehol mert így aludni nem lehet de a buta naív paraszt eszével nem tudja felfogni helyette a konyhában tölti és rohadtul behallatszik hozzám... mit csináljak? Anyámnak is mondtam de őt meg nem érdekli, nem igaz hogy nem bírják ki hogy legalább két hetente készen megvegye vagy akkor ne hajnalban töltené azt a szart

2020. jan. 21. 15:33
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ja, szóval ha dolgozni fogok majd nekem is jogom lesz ahhoz hogy hajnali 3kor felverjem a házat??!
2020. jan. 21. 18:06
 12/19 anonim ***** válasza:
12%
Olyanról, hogy FÜLDUGÓ, hallottál már?
2020. jan. 21. 18:14
 13/19 anonim ***** válasza:
18%

Már ne haragudj, de micsoda ostobaságokat irkálsz te itt?

Neked túl zajos, hogy a konyhában tölti a cigit, ezért menjen be a szobájukba.

Oda, ahol anyukád alszik? Ő bírja ki, hogy vele egy szobában tölti nevelőapád a cigit, mikor te azt nem bírod ki, hogy egy másik helyiségben, csukott ajtó mögött tölti?

Ők tartanak el, te meg úgy viselkedsz, mint egy kényúr? Hát kapjál már a fejedhez öregem!

2020. jan. 21. 22:17
 14/19 anonim ***** válasza:
68%
Én azt nem értem, hogy miért nem "kézi" töltővel tölti? Egyszer láttam működés közben egy ilyen töltőgépet, mire egy szálat megtölt, addig én hármat a kézi töltővel. Az meg nem minden, hogy valaki fizeti a számlákat, meg mit tudom én mit, attól a másik nem fogja tudni kipihenni magát. Ezt a legegyszerűbb mondani, dolgozik, fizeti a számlákat, ergo türjünk el mindent tőle.
2020. jan. 21. 23:58
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, hogy normálisan válaszoltál, pont ez a lényeg, ha fizeti ha nem(nem, nem ő fizeti, csak a felét) attól még hagyhatna pihenni, főleg 3 óraakor. Nem tudom miért nem hagyományossal tölti. Neki így jó, csak mást meg zavar.
2020. jan. 22. 02:29
 16/19 A kérdező kommentje:

"Neked túl zajos, hogy a konyhában tölti a cigit, ezért menjen be a szobájukba.

Oda, ahol anyukád alszik? Ő bírja ki, hogy vele egy szobában tölti nevelőapád a cigit, mikor te azt nem bírod ki, hogy egy másik helyiségben, csukott ajtó mögött tölti?"

Nem szó szerint értettem, hogy menjen be. Nyílván őt is zavarná. Viszont lehetne tekintettel másokra. Azt azért mondtam, mert nem foglalkoznak vele, sem ő, sem pedig anyám. Őt persze hogy nem zavarja, nem az ő szobájuk előtt tölti, egyébként meg jó hogy zavar, ilyen műanyag famintájú ajtók vannak nálunk, minimális hangszigeteléssel

2020. jan. 22. 02:34
 17/19 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem én is normálisan válaszoltam ( én írtam hogy nem nagyon fog változni és inkább vegyél füldugót ) ne várj el sokat a gyiktol:)
2020. jan. 22. 06:34
 18/19 anonim ***** válasza:
17%

Csinálj valami olyat amiről tudod higy kinem állhatja ha jön a faszs*gaival akkor majd jössz a cigivel ennyi.

Csapd oda tesa :D

2020. febr. 29. 15:10
 19/19 anonim ***** válasza:
52%

"Neked túl zajos, hogy a konyhában tölti a cigit, ezért menjen be a szobájukba.

Oda, ahol anyukád alszik? Ő bírja ki, hogy vele egy szobában tölti nevelőapád a cigit, mikor te azt nem bírod ki, hogy egy másik helyiségben, csukott ajtó mögött tölti?"

Igen,oda..

Ha egy ilyen embert választott akkor megérdemli.

2020. máj. 5. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!