Milyen esetben itéli a bíróság az apának a gyerekeket?
Egyedül nevelem a gyerekeim, az apjuktól külön élünk tavaly előtt október óta. Bírósági döntés nem született. Megegyeztünk. Most apukának van egy barátnője, akinek van egy gyereke és gondolom az én két gyerekeimen szeretnének hasznot húzni a 3 gyerekes kedvezményekre, pl csokra stb. Emiatt bíróságra akar menni, most érdekes lett az elhelyezés. Vállalkozóvá váltam, pályázatot nyertem. 3 emelt érettségit csináltam 1 év alatt. Nem iszom, nem dohányzom. Saját házam van.
Van félnivalóm?
Nyaralni sem akarja elengedni külföldre a gyerekeket. Megteheti?
Házasnak kell lenni a csok-hoz. Mozaikcsalád nem probléma. Azt senkit nem érdekel.
Csak az, hogy te neveled a saját gyerekeid/ gyerekeiteket a vásárolt házban. Egyébként minkettőnknek van sajàt háza. Nem vàllalunk 20 éves adósságot. A gyerekeknek már van mit örökölni.
Kiadni lett volna értelme hogy nagyrészt a bevételből fizesse magát a ház, hogy többet örököljenek a gyerekek. De ezt ugye nem lehet. Nevelt, örökbefogadott gyerek is számít a csoknál. Az hogy eljöttem kettővel és vállalok egy harmadikat azzal aki szebbé teszi az életünket és uram bocsajtsd szeretném hogy többet örököljenek a gyerekeim...hàt tényleg...milyen ember vagyok én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!