Milyen esetben itéli a bíróság az apának a gyerekeket?
Egyedül nevelem a gyerekeim, az apjuktól külön élünk tavaly előtt október óta. Bírósági döntés nem született. Megegyeztünk. Most apukának van egy barátnője, akinek van egy gyereke és gondolom az én két gyerekeimen szeretnének hasznot húzni a 3 gyerekes kedvezményekre, pl csokra stb. Emiatt bíróságra akar menni, most érdekes lett az elhelyezés. Vállalkozóvá váltam, pályázatot nyertem. 3 emelt érettségit csináltam 1 év alatt. Nem iszom, nem dohányzom. Saját házam van.
Van félnivalóm?
Nyaralni sem akarja elengedni külföldre a gyerekeket. Megteheti?
Általában az az alaptézis, hogy ha nincs rá nyomós indok, akkor nem szakítják ki a gyereket a környezetéből, amiben él.
Már több, mint egy éve veled van, szerintem add be előbb te a papírokat, nem hinném, hogy elvennék tőled.
De az, hogy téged bántalmazott, nem befolyásoló körülmény, mivel attól még lehet jó apa. Sőt, ha előhozod, még rosszul is elsülhet.
Ha lesz egy közös gyerekük, szerintem azok lesznek. Biztosan erre apellálnak.
Kiváncsi vagyok mire számíthatok, holnap felhívom a válóperes ügyvéd barátom.
Köszönöm szépen a véleményeket.
Igen, egy c*g*ny nő aki Columbiában hivatásos krválkodott, onnan valaki betöltötte, és hazahozta valaki gyerekét, akinek azt sem tudja ki az apja, az elmúlt 13 évben ezen kívül semmit nem dolgozott. A mostani párjával összefeküdt, mikor annak az élettársa a 2.gyereküket,a férfi kérésére várta. Valódi koszos putriban él a 10 rokonával 40 m2-en, meg az "apa" akitől kb éhenhalnának a gyerekei akiket ő könyörgött ki hogy legyenek. Az előző két élettársát sz*rráverte. Igazad lehet. A te szemszögedből jobb szülőnek tünnek. De ez is vélemény. Elfogadom. Tiszteletben tartom.
Megértem honnan jöhet ez nálad...
Vakinek teljesen korrekt jó szülőnek tünhetnek...
A két gyerek anyja otthagyta az első gyerekért a jogi egyetemet, egy mallorcai állást, a másodiknál egy világcég multinál vezető állást, most a kezében a 3 éves gyerekkel dolgozik miután a szívbeteg nagyi odahozza őt az óvodából, hát legyen igazad. Ha ettől boldog vagy.
Ettől még az én gyerekeimért én szenvedtem meg, és senki nem fogja őket begyűjteni, merthogy nem a puszta szeretet vezérli őket az 1000%.
Akkor nem vársz a pattogással 15 hónapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!