Hogy mondjam el nekik, hogy elvettem a pénzüket?
Figyelt kérdés
A számlámon volt a szüleimnek 1 millió forintja, én pedig elköltöttem belőle 700 ezer forintot, de ők erről nem tudnak. Most kellene nekik a pénz, nem tudom mit mondjak nekik. Megélhetésre kellett, de szégyelltem kérni tőlük, már nem velük élek, kb fél év alatt sikerült ennyit kivenni belőle. Februárban tudnám visszatenni, de nem tudom húzni az időt addig. Szóval el kell mondanom nekik. De mit mondjak?2020. jan. 6. 20:03
11/19 anonim válasza:
Itt jelenleg senki ne várja már, hogy a kérdező még hozzá fog szólni a sztorihoz. Kapásból 3 olyan kérdésre kéne most neki felelnie, ami képtelenség. Teljesen fikció a sztori.
12/19 anonim válasza:
Van olyan, hogy a szülők számlája felett a gyerek a rendelkező, ő intézi internetbankon keresztül a pénzügyeket. Persze ehhez a szülők beleegyezése kell, amikor ráállnak erre a rendszerre, de a szülők ha bíznak a gyerekükben, akkor simán elvannak akár évekig úgy, hogy a gyerek időnként kivesz nekik készpénzt és odaadja nekik, ők meg semmit se látnak a hivatalos adatokból, mert minek?
13/19 A kérdező kommentje:
Nem az ő számlájukon volt, hanem az enyémen, semmi rálátásuk nincs bankszámlámra.
2020. jan. 6. 20:43
14/19 anonim válasza:
Szintén semmi válasz arra, hogy miért volt az ő számláján a pénz. A költözés sztori meg egyenesen vicc kategória. Ezt el is engedem.
15/19 A kérdező kommentje:
Igen kamu az egész, csak unatkoztam.
Nem értem komolyan. Nem magyarázkodni jöttem, csupán tanácsot szerettem volna kérni.
2020. jan. 6. 20:54
16/19 anonim válasza:
Olyanról is tudok, hogy a szülő nem akar saját bankszámlát, ezért az egyik gyerekének a számlájára érkezteti a nyugdíját. Ebből is az látszik, hogy mennyire megbízik a gyerekben. Ezek után lenyúlni a pénzt...
Kérdező, mondd el nekik minél előbb, beszéljétek meg, hogy tényleg olyan sürgősen kell-e nekik a pénz, és ha igen, akkor nagyon gyorsan vegyél fel hitelt.
17/19 anonim válasza:
Hazudd azt hogy valakik hekkerek megprobaltak ellopni es a bank zarolta a szamladat. Es kell par het amig feloldjak.
18/19 anonim válasza:
Szénbányászattal simán megvan, tutkóra.
Párszáz tonna szenet kibányászol és már össze is jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!