Gyerekeim vagy a párom? Mit tegyek?
Ha nincs oka a gyerekeknek a gyűlöletre, akkor a páromat választanám.
2020. jan. 6. 06:19
12/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat
Tudom, hogy a gyerekeim mellett kellene állnom hiszen az lenne a normális és így is teszem viszont egy kicsit lelkiismeret furkám is van a párom miatt aki jóban rosszban mellettem állt ő volt az akire mindig számíthattam. Nagyon szeretem és tudom, hogy ő is engem. Mégis mindig vele veszekszem a gyerekeim miatt mikor tudom hogy igaza van mert nagyon sokat bántják főleg a nagyobbik. Az exem sem hagy mai napig békén minket ő is mindig mindent kitálal nem egyszer volt olyan hogy balhézott is és tettlegességig fajult mert neki ment a páromnak. A másfél év alatt nagyon sok rossz érte miattam. De ha mellette maradok akkor meg a gyerekeimmel fog előbb utóbb megszűnni a kapcsolatom mert nem szeretnek velem lenni gondolom a párom miatt.
Az exed sértődött, vele kellene határozottan közölnöd, hogy a ti kapcsolatotoknak vége, ezt tudatosítsa magában.És akármit csinál ez már végleges állapot.Legyen tököd, mert jelenleg nincs.A párod gyerekét meg azért nem szeretni, mert a te exed uszítja a közös gyerekeiteket a mostani párod ellen, nettó hülyeség.Az a gyerek nem tehet arról, hogy az exed hülye.Inkább értékelned kellene, hogy az a gyerek elfogadott és szeret téged.Ő is hergelhetné az anyját ellened, de nem teszi.A gyerekeiddel is határozottabnak kellene lenned.A 12 évesnek azért már kellene lennie némi észnek.Le kell ültetned és közölni vele, hogy az anyjával már nem lesztek együtt, bármennyire is utálatoskodik a pároddal szemben.Őt és a testvérét ugyanúgy szereted, mint eddig, de az anyjukkal már nem tudnál együtt lenni soha.Előbb-utóbb megfogja érteni.Mindig határozottan el kell ismételned neki, ha lát rajtad némi bizonytalanságot, akkor bizony nem vesz komolyan soha.
2020. jan. 6. 08:18
Az előző kapcsolatod a mostani párod miatt ment tönkre?
2020. jan. 6. 11:42
15/23 A kérdező kommentje:
Leültem már vele nagyon sokszor beszélni. De sajnos reménytelen. Olyan durva dolgokat mond a páromról meg rólam is meg talál ki ami nem is igaz. Én tudom, hogy nem igaz de mindenki más elhiszi neki. Nem a mostani párom miatt ment tönkre az előző kapcsolatom. A volt párom zavart el már évek óta nagyon rosszul éltünk.
Azért nem szereted a jelenlegi párod gyerekét, mert a te agyonig befolyásolt, manipulált gyerekeid nem szeretik a jelenlegi párodat...na ez aztán a logika bazz, hát látod te, mit írsz?
2020. jan. 6. 15:38
#16 Engem is ez ütött szíven....a párja gyereke szereti, de ő azért nem mert az ő gyerekei nem szeretik a párját. Hát bocs, de nem érdemled meg a párodat, szerény véleményem szerint.
2020. jan. 6. 17:00
18/23 A kérdező kommentje:
Igen ez így van sajnos. Mert a párom is kezd negatív lenni az én gyerekeimmel amit valahol megértek és így egyszerűen úgy érzem én sem tudom elfogadni az övét...
De a párodnak oka van rá, veled ellentétben....
2020. jan. 6. 19:58
undorító vagy. A párod jogosan haragszik a gyerekeidre és rád, mert ő megpróbált igazodni hozzád a szintén beteg családodhoz, amit úgy hálálsz meg, hogy cserébe Te viszont NEM szereted a gyerekét, aki viszont a tieiddel ellentétben JÓL viselkedik.
Bünteted azt aki jó hozzád és szereted azt aki genya veled?!
Mutasd meg miket írtál itt róla és a gyerekéről és akkor végre szakíthat veled..
Komolyan ilyen önző, felszínes emberrel még nem találkoztam!!!
2020. jan. 6. 20:12
Kapcsolódó kérdések: