Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Mit szólnátok hozzá,...

Szülők! Mit szólnátok hozzá, ha a felnőtt gyereketek gondolna egyet aztán kimenne az utcára petárdázni?

Figyelt kérdés

Még maradt petárda amit megmaradt.

Drukkolnátok azért neki hogy ne kapják el a rendőrök?

Megszidnátok ha elkapnák?

2020. jan. 4. 14:18
1 2 3 4
 31/39 árokpart ***** válasza:
64%
Kit érdekel ha tilos? Ennyire kocka hülye emberek édes istenem. Aki szereti ráadásul felnőtt had csinálja. Nem értem mi ez a rendőrpártiság? Miért nem tudunk már felnőni a nyugati emberek szintjéhez a körülöttünk lévő országokban gyerekek is használják. Idióta prolik akik ide irogatnak.
2020. márc. 3. 23:39
 32/39 Jake Paul ***** válasza:
41%
Jaj a sok degenerált hülye okoskodó proli szülő ezt tilos azt tilos hol vagyunk a komunizmusban? Spanyoloknál 5 éves gyerek dobálja a petárdát a komcsi beteg állat magyar szűlők egy része meg a gyerekét alázná szét ha petárdázna? undoritó szánalmas és beteg felfogás ! Kívánom az itt jelenlévő korlátolt bagázsnak hogy takaródjanak ki spanyolba vagy olaszországba esetleg a lengyelekhez ott nem akarnák egy kisgyerek kezét levágni ha petárdázik érdekes modon ott természetes aki pedig az erdei állatok miatt nyávog üzenném ej de bátor vagy de vadászoknak már nem mernéd ezeket mondani mikor egész évben durrognak az erdőkben akkor kussolnál és lapulnátok!
2021. júl. 10. 21:26
 33/39 anonim ***** válasza:
19%
Igazad van nekrotopikok újraélesztője, neked a retardázás jól áll.
2021. júl. 10. 23:24
 34/39 Jake Paul ***** válasza:
100%
Kedves 33 as akkor a 31 esnek is szólj be hasonló jópofaságokat ne csak neki oszd az észt ;)
2021. júl. 11. 16:29
 35/39 anonim ***** válasza:
64%

itt gec senki nem gondolkodik?a józan ész az megvan?hát nincs.

TÉVEDÉSEK/HAZUGSÁGOK:

1.tévhit A petárda veszélyes

Miért nem igaz:részegen,vagy ha nem tudod hogy kell (a hülye is tudja)használni akkor ne használd.A kisebbek hamarabb robbanak és nem is veszélyesek szerencsétlen vagy ha egyáltalán képes a kezedet összekormozni.

A nagyobbaknak hosszú a zsinórjuk és néha még késleltetve is vannak, ilyenből (pl dumbum 2g) már több ezret eldobtam és WWOOWW mind a tíz ujjam megvan a két kezemen.

2.tévhit:A madarakat és mindenki más élőlényt zavar a mezőn is

Abba nem gondoltok bele hogyha kimegyek/kisétálok annak alapból van zaja és elmenekülnek?Az alapzaj ha kicsit hangosabban pl beszélgetve megyek ki már semmi nincs ott.Réten pedig nem sok madár él.

3. tévhit:nagyon súlyosan környezetszennyező

Pici csillagaim elmondanám nektek, hogy már a saját hazugságaitokat is elhiszitek :D A szarul összerakott kínai silány minőségű szarok talán azok de egy dumbum/klasek vagy pantás esetleg europyrós hogy lenne az?Nézzétek meg az összetevőit ne hazudjatok főleg ne direkt.

4. tévhit:csak a hülye részeg cigányok petárdáznak

Miért lennék cigány?Miért lennék hülye és részeg?

Elárulnám, hogy ezzel nem engem hanem a cigányokat sérted(képzeld vannak köztük jó fejek is nem mind tolvaj).10 évesen dobtam először petárdát akkor aztán hú de részeg lehettem azt a betyár mindenit,lassan körbevesznek az alkoholista 10 évesek.JAJJ.Hülye pedig max az lehet aki így vakon ítélkezik tehát kedveseim magatok ellen beszéltek.(megint ha eddig nem lett volna elég)Tehát ti káromkodtok ítélkeztek gyűlölködtök hasonlítotok idegen és nem túl magas iq val rendelkező személyekhez.GRAT.

És még a mi krva @nyánkat.Értem én

2023. jan. 30. 18:02
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

Már szinte fáj a sok buta ember gyülekezete ennél a kérdésnél :D

Rendesen szr érzés azt látni h vannak itt olyanok (nagyrészt csak ilyenek) akiknek jó érzés lehúzni a másikat sőt kicsit sem elfogadónak lenni a másikkal szemben.Gratulálok ismét jó fszfejek vagytok már meg ne haragudjatok és ti se moderátorok ezt mindenkinek magának kell eldönteni mit enged és mit nem.Ne a rosszindulat legyen mindig az első

Nem is értem minek pofázok feleslegesen...Úgy se értik meg nincs meg hozzá a megfelelő agyi kapacitás

2023. jan. 30. 18:09
 37/39 anonim ***** válasza:
0%
Te nem érted gyökér hogy te zavarsz mindenkit, egyem a józan eszed.
2023. jan. 31. 06:42
 38/39 anonim válasza:
73%
Istenem ezt a sok rinyáló búvalbaxott szerencsétlent
2023. okt. 25. 22:09
 39/39 anonim ***** válasza:
0%
Miért, mert nem voltál képes normális cuccokkal kupeckodni?
2023. okt. 26. 11:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!