20 évesen megmondhatja bármelyik szülő, hogy kivel találkozhatok?
Otthon élek egyetemistaként, a szüleim támogatnak anyagilag. Mindig olyan rossz érzés fog el, ha bejelentem, hogy este 9-kor találkozom az egyik ismerősömel, randira hívott. Úgy érzem, nem nézik jók szemmel, pl, miért ilyen későn, csak ugráltatnak stb ,de nem tanulhatok 0-24-ben. Anyagilag ki vagyok szolgáltatva, így nem fogok leállni és egy hatalmas veszekedést rendezni. Nincs testvérem, így elég feltűnő, ha nem vagyok otthon. Anya félt, mert sajnos sok tragédia érte már a családot. Hogyan kezelnétek?
20L
Jogilag nem tud korlátozni, eltartóként zsarolni tud. Sajnos fel kell vállalnod a konfliktust, hogy márpedig nekik egyre kevesebb szerepük, helyük van, lesz az életedben, akkor is, ha 10 bátyádból 10 meghalt. Ez az Élet rendje, ez az Erő rendje.
Köszönd meg a támogatást, de a túlféltés és az egyéb korlátozás csak szomorúságot szül.
Ha belekötni a házon kívüli programba, feleli azzal, hogy a jegyeid nem kényszerítenek rád önkéntes szobafogságot! Ezeket közölte a te vagy annál finomabb stílusokban.
A szüleid meg kezdjenek találni fejenként 1-2 hobbit a hamarosan teljesen nélküled töltött időre.
Hány éves kortól is vagy nagykorú? Onnantól azt teszel amit akarsz, és onnantól minden tettedért 100%-osan magad felelsz.
Nem, nem mondhatja meg, de ha anygai függésben élsz tőle, akkor addig szadizhat, amíg te hagyod. "Féltés" címen is.
"Otthon élek egyetemistaként, a szüleim támogatnak anyagilag."
Tehát a MamaHotel lakója és a PapaBank használója vagy.
Tudnod kell, hogy mindkettő a saját feltételei szerint nyujtja a szolgáltatást.
.
"Anya félt" - mint miden jóravaló anya.
Kérdésem: beszélgetni is szoktatok?
Én nem olvastam sehol, hogy tiltják, zsarolják, korlátozzák.
Annyit írt a Kérdező, hogy "nem nézik jó szemmel", ha a pasi csak este 9-től szán rá időt. Egyértelmű, hogy csak szexkapcsolatról van szó - ami önmagában nem lenne baj, ha a Kérdezőnek is megfelel - de normális szülő az ilyennek nem szokott örülni, mert a gyerekét ennél azért többre tartja. Senkinek soha rosszabb szülei ne legyenek!
32/N
Elvileg nem tilthatják, gyakorlatilag viszont nem kötelesek eltartani és ha valami hülyeséget csinálsz, hozzászólhatnak.
Ahogy ha 40 évesen egy szakadék felé menetelsz is, szólnak, hogy ne zuhanj bele! Vagy ez is "beleszólás" szerinted? Hiszen jogod van kitörni a nyakad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!