Elengednétek a 11-12 év körüli lányotokat sulibuliba?
Engem anya soha nem engedett el anno, és most eszembe jutott.
Kb egy ilyen 9-11 óra között fejeződik be, csak az mehet be, aki az adott suliba jár, és felső tagozatos (11-14 éves korosztály), és a szülők aláírták előtte neki a papírt, hogy van aki hazaviszi a gyereket. A bulin nincs alkohol, sok tanár van, aki figyeli hogy ne is legyen. A buli helyben van, a kisváros pedig biztonságos.
Ti elengednétek a gyereketeket egy ilyenre?
(Én 17 vagyok most ha valakit érdekel, hogy mikoi dologról van szó nálam)
Tudsz 1 indokot mondani, hogy miért ne engednék el?
Látod a különbséget az "iskolában lesz,sok tanár lesz, a szülők aláírták a papírt" leírás és az itt gyakran kiirt "Megengednétek a 14 éves lányotoknak hogy a barátjával aludjon és alkoholt igyon" kérdések között?
Tudsz különbséget tenni a dolgok súlya között?
Igen.
Amúgy átérzem, a mi általános sulinkban is volt ilyen és az anyám sosem engedett el, mert hogy "este van"...
El hát.
Mi külföldön élünk, 3. osztálytól rendeztek ilyen bulit a gyerekeknek. (Itt a 3. évfolyam 6 éves korosztaly). A szülő engedélye kell és az engedély alatt szerepelnie kell, hogy kinek adható az a gyerek. Csak felnőttel mehet haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!