17éves fiam lányokat hoz fel?
Anyukák, ti mit szólnátok, ha a 17éves fiatok, olyan 2hetente felhozna mindíg más-más lányt. Ilyenkor bevonulnak a szobámba, és jó hangosan "TV-znek"
Elkéne erről beszélgetnem?
Mi az hogy a szobámba? Te vagy a szulo es a te szobadba visz csajokat kethetente mast 17 evesen? Vagnam ki mint macskat...tudod te milyenek ezek. Rohognek a hatad mogott, hogy itt szokott aludni es tevezni te meg ....
Ne haragudj, de lehet en egy oskokorszaki vagyok de amikor en fiukat (en lany vagyok) vittem haza, akkor azok bizony a barataim voltak es a sajat szobamba vittem oket...anyamek szobajaba sose. Gusztusom se lett volna hozza. Ha pedig egy ejszakas kalandrol volt szo, akkor meg a fiuhoz mentunk, de egy se vitt a szulei lakasaba😀. Persze en mar 20 es x eves voltam ekkor 17 evesen az egyetemi felvetelire keszultem es sportoltam, nem numerakat gyujtottem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!