Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukam rajott hogy meleg...

Anyukam rajott hogy meleg vagyok es tilt a paromtol, mit tegyek? L/21

Figyelt kérdés
Kiderult edesanyukam szamara, hogy meleg parkapcsolatban elek, ennek mar 1-2 honapja. Mondanom sem kell, hogy kezzel-labbal tiltja. Egyre nehezebben viseljuk hogy alig latjuk egymast, es azt is hogy folyamatosan hazudnunk kell, hogy kivel mikor es hol vagyok. Mar fenyegetett is eleg sok mindennel. Nagyon szepen kerlek titeket segitsetek, hogy hogy lehetne ezt az egeszet tovabbra titokban tartani, mert egyre kevesebb otletem van. O eletem szerelme es soha nem akarom elvesziteni.

2019. dec. 25. 13:23
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
87%
Pl. a Labrisz fórumoldalán nyiss egy ALBÉRLET kérdést, és írd be, hogy leszbikus bérbeadónál szobát kivennétek, vagy leszbikus párral együtt bérlésbe betársulnátok. Ha még eddig nem értetted meg, hamarosan felfogod, hogy nem tudsz otthon élni ezekkel a feltételekkel, és nem a hazudozás technikájának felfejlesztése fog segíteni rajtad, hanem hogy kilépsz anyád karmos keze alól.
2019. dec. 25. 14:21
 12/30 anonim ***** válasza:
87%
Felnőtt nő vagy. Jogod van azt szeretni, akit csak szeretnél. Ha neki a homofóbia fontosabb, mint az, hogy a lánya ne tartsa vele a távot, akkor engedd el. :)
2019. dec. 25. 14:33
 13/30 anonim ***** válasza:
90%
Akkor többet kell dolgozni, teljes állás mellett is lehet tanulni, össze kell költözni, úgy kisebb az egy főre jutó költség. Egyébként nem rakna ki az anyád, csak fenyegetőzik, de ha mégis megtenné, akkor akkor látna téged utoljára, viszont haragban amúgy sem lehet együtt élni, tehát a te érdeked, hogy függetlenedj. Nem kell hazudozni, senkinek semmi beleszólása abba, hogy felnőttként hogyan élsz.
2019. dec. 25. 14:50
 14/30 anonim ***** válasza:
97%

"hogy lehetne ezt az egeszet tovabbra titokban tartani"

Ha már úgyis rájött hogy akarod titokban tartani?

2019. dec. 25. 16:01
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőd hány éves?

Dolgozik, vagy otthon lakik még ő is?

2019. dec. 25. 17:20
 16/30 anonim ***** válasza:
95%

Szo szerint szard le, velem is ilyen volt anyam amikor kiderult de pont hogy nem erdekelt, talalkozgattam masokkal es be is jelentettem neki, nem hagytam hogy beleszoljon az eletembe

(Ekkor meg kiskoru voltam, erettsegi utan huztam is el a kozelebol)

2019. dec. 25. 17:41
 17/30 A kérdező kommentje:
Dolgozik, de otthon lakik
2019. dec. 25. 19:13
 18/30 anonim ***** válasza:
95%
Hát sajnos nem úgy látszik, hogy tudnátok kezelni ezt a szitut. Kettőtöknek kéne leülni, és kitalálni a stratégiát. Nem fog anyád elfogadni titeket, hiszen fenyegetőzik, agresszív, és most már hiába is hazudoznátok, mivel tudja, merre az annyi, figyel, és rájön. Mindenesetre csak az életkorod 21 év, a nagykorúságoddal láthatóan nem tudsz mit kezdeni...
2019. dec. 25. 19:23
 19/30 A kérdező kommentje:

Kedves utolso valaszolo! Ebben sajnos teljesen igazad van, de egyaltalan nem tudok mar semmit kitalalni, egyikunknek sincs semmi otlete. Kezdek beleorulni. De soha nem adom fel.

A tobbieknek pedig, nem opcio az elkoltozes. Igen ez a legegyszerubb megoldas, de ez nem igy mukodik. A csaladomat sem akarom elvesziteni. Mert azzal hogy elkoltozom az kovetkezne.

Szeretnek valami alibit talalni, ami mukodik, ami hatasos.

2019. dec. 26. 09:20
 20/30 anonim ***** válasza:
68%

Szia!

Látod, milyen családod, milyen anyád van? :( Sajnos ez nem választás kérdése, hogy nem akarod elveszíteni vagy bármi… ők fognak téged elveszteni. Nem mindegy. Azt is vedd figyelembe, hogy az életed nem az anyáddal fogod leélni, hanem a pároddal.

Jelenleg én sem tudok mit tenni, minthogy a család teljes magam mögött hagyása. Sajnálom, de ha nem tudják elfogadni az életem, ez a következménye.

2019. dec. 26. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!