Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám folyamatosan telefonál...

Anyukám folyamatosan telefonál! És ha fontosat akarok neki mondani akkor sem teszi le, Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

A szüleim most válnak , 3-an vagyunk testvérek és anyukám folyton meg akarta bosszulni apámnak hogy őt megcsalta

Ezután valahogy fogalmam sincs hogy megismerkedett egy pasival és azóta kb 2 hónapja nagyon sokat telefonál főként este amikor mi( tesoim) alszunk már.

Kb este 11- sokszor éjjel 2 ig amivel amúgy semmi baj mert ez az ő élete de amikor napközben amikor pl szeretnék vele beszélni a sulirol (8.os vagyok és ugye a felvételi stb...) akkor is nagyon sokat telefonál kb 2-3 órákat

Suliban barátnőimnek meséltem, ők azt mondták hogy törjem össze a telefonját de nyilván ezt azért nem fogom megcsinalni

Szóval abban szeretnék segítséget kérni hogy mit csináljak mert amikor mondom hogy tegyele egy picit akkor mint ha ott sem lennék és azt mondja hogy hagyjam békén

És ráadásul velem bunkó amikor telefonál (értitek amikor ugye telefonál és én mondom neki hogy tegye le akkor bunkó) a pasival meg mint ha egy angyal lenne röhögcsél . Stb... ez nagyon zavar hisz 42 éves és tudom hogy lehet neki is magán élete amit tiszteletben tartok de van 3 gyereke. Rendesen ellát minket stb

Bocsánat a helyesírási hibákért csak gyorsan írtam.

2019. dec. 21. 21:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
76%
Hívd fel telefonon és ott mondd el neki😅
2019. dec. 23. 13:05
 12/12 A kérdező kommentje:

Kedves 8-as és 9-es válaszoló még nem írtam ki ilyen kérdést úgyhogy szerintem ezt nem nekem akartad írni, vagyis remélem mert nincs rá okod hogy ezt mond, és a másik válaszoló honnan gondolja hogy én folyton telefonozok, végülis biztos nagyon közeli ismerősöm hogy ilyen hamis információkat tud.🙂

Azoknak akik hasznos választ adtak nagyon szépen köszönöm.😄

2019. dec. 24. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!