Miért feltételezi anyám rólam ezt? 17l
Semmi provokáció, csak van valami, amit nem értek.
Mostanában anyámra megint rájött az öt perc, és ismét ostobaságokat feltételez rólam, de ez most minden eddigit felűlmúl. Eddig legalább rá lehetett fogni a dolgokra, hogy van valóságalapja, legalábbis, ha nagyon akart akkor gondolhatott ilyen nem megbízható oldalon olvasott sztereotípiákra.
Szóval a lényeg, hogy anya azt hiszi, hogy transznemű vagyok, vagyis hogy fiúnak érzem magam.
Viszont én nem értem, hogy honnan veszi ezt. Oké van olyan férfi ing, amit szeretek hordani, de egyébként gyakran veszek fel szoknyát (amibe egyébként mindig beleköt, hogy minek). Tudja hogy szeretek sminkelni, körmöt festeni,meg ilyenek. Illetve furcsállja, hogy nem járok együtt egy fiúval, és nem is érdekelnek. (Pedig mondtam, hogy engem most senki nem érdekel úgy) Ja meg még azt tudja, hogy vele ellentétben nem ítélem el a nem heteroszexuális embereket, ami amúgy nagyon zavarja őt, hogy én nem úgy gondolkodom mint ő. De szerintem rólam nem azt lehet leszűrni,hogy én egy transznemű fiú vagyok. Ráadásul nem lehet neki elmagyarázni, hogy nem mert csak mondja a magáét.
Szóval szerintetek most miért feltételez ilyeneket rólam? Szerintetek lehet valamit kezdeni vele, vagy várjam meg, hátha ráun?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!