Önző az anyukám?

Figyelt kérdés

Tudni kell az edesanyamrol, hogy krónikus betegsége van, amivel havonta 2* kórházba jár. Felhoztam neki, hogy azon jár az agyam, hogy elköltöznék máshová, ahol többet keresnék és megbecsulnenek, talán jobban is érezném magam, mert jelenleg elég rossz...

Erre közölte velem tök bunkón, hogy "megvarhatnam, amíg meg nem hal..."

Én ezen annyira kiborultam, hogy azóta is ezen kattogok...

2019. dec. 14. 21:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon nehéz helyzetben vagy, a testvéreiddel is beszélned kellene. Nem írod mi a betegsége édesanyádnak.A betegek sokszor önzőnek tünnek, megváltozhat a személyiségük is.Egy beteg családtag nagy lelki megterhelést jelent.
2019. dec. 15. 22:02
 12/14 A kérdező kommentje:

Feltestvereim vannak és nem nagyon kommunikalunk.

A legidősebb testvérem konkrétan utál, folyton pletykal rólam, a másik testvérem meg egyszerűen egy kisgyerek szintjén van, de legalább ő becsületesen dolgozik.

Ha kimennek külföldre keresnék annyit, hogy akár erdemben is tudnék neki segíteni.

Faramuci a helyzet, tudom. De úgy gondolom, hogy érző lény vagyok és nem vagyok senki tulajdona.

Nem a betegség miatt lett ilyen, mindig ilyen volt. Már amikor kicsi voltam is ilyeneket beszélt, ezzel próbált sakkban tartani.

Legszívesebben elcuccolnek.

Egyébként mindig teptem a szám, hogy menjen szűrésekre, szokjon le a dohányzásról, ne igyon, de bekövetkezett a baj.

Most is dohanyzik, semmit nemmkepes tenni, hogy neki jobb legyen. Duhit és elkeserit.

2019. dec. 29. 10:00
 13/14 A kérdező kommentje:

Úgy örülnék ha tudnék vele komolyan beszélni... :( De nem lehet... Látjátok, próbáltam arról beszélni, hogy nem érzem magam jól itt, kiszámíthatatlan a jövő stb, és máris magát helyezte előtérbe... Ráadásul kapunyitasi pánikban vagyok, csodnek erzemt az életem...

Neha úgy érzem, hogy élvezi, hogy ilyen helyzetbe került, hogy sajnalhatja magát, hogy sajnálják és róla beszélnek ...

2019. dec. 29. 10:04
 14/14 anonim ***** válasza:
72%

"Legszívesebben elcuccolnek... kapunyitasi pánikban vagyok, csodnek erzemt az életem..."

Akkor tehát te is tisztában vagy vele, hogy csak úgy érzed, hogy csőd az életed, de igaziból nem az, hanem csak a kapunyitási pánik miatt érzed úgy. És a megoldás az, hogy elcuccolsz, igen. Felnőtt emberként elsősorban a saját életedért vagy felelős. Ha már mindent megpróbáltál, de nem lehet vele beszélni, vagyis ha őt nem tudod megvédeni saját maga elől, akkor legalább magadat védd meg végre. Nagyon komolyan nézz utána, hogy hova mehetnél. Nem kell nagyon messzire tőle, de éljetek külön.

2019. dec. 29. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!