A 15 éves lányom szerelmes, hogy mondjam el neki, hogy ez még nem szerelem?
Ne magsdból indulj ki kérdező,és ezt nem sértésként mondom,de a mai tini lányok elég korán kezdik ezt a dolgot.
Magyarázd neki,h fontis a védekezés (ha eddig még nem volt erről szó),de semmi képp ne mondd ezt,h "kislányom ehhez kicsi vagy még" stb...
Ezzel csak azt éred el,hogy nem fog beszélni az érzéseiről.
Azért célozgass nagyon finoman neki,hogy ne legyen terhes,meg ilyenek xd.
Látom magam előtt a kérdezőt 5 év múlva...
“A 20 éves lányom sose jár haza, havonta egyszer ha felhív és semmit nem tudok az életéről. Mikor növi már ki ezt a butaságot? Nem értem miért ilyen, pedig én olyan jó anya voltam, mindig az ő érdekét néztem de nem látja!!”
egy iskolatarsunkat 8. utan eljegyezte egy nala 7 evvel idosebb fiu. a 16. szuletesnapjan tartottak az eskuvojet. ma mar nagymama es a ferjevel 38 eve vannak egyutt. enny=it arrol hogy ki mikor lehet szerelmes.
En a 15. szuletesnapom elott 3 hettel veszitettem el a szuzessegemet. es mivel anyam is fafeju volt mint itt a kedves anyuka eszemben sem volt az orrara kotni. 18 voltam amikor ferjhez mentem eloszor es 22 amikor masodszor. vele azota is egyutt vagyunk tobb evtizede.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!