Ti 30 év feletti, mamahotelben élő férfiak, megéri ez nektek?
"És igen, házUNK, mivel a leendő örökségem."
Fu de hányadék ember lehetsz, kb. mintha várnád, hogy szüleid meghaljanak, aztán feléld a nehéz munka árán megszerzett vagyonukat...mustang mi...lol. Nem is bírnád fent tartani azt az autót.
Nem a mamahotelséggel van a baj, hanem hogy némelyik óriási csecsemő a szülei életét keseríti meg idősebb korukra. :(
Persze, hogy megéri nekik, és még ki is kérik a mamahotel kifejezést, ők csak áldozatok...
Ismerek közvetlen környezetemben is ilyet, a munkahelyen, illetve az élet minden területein próbálja játszani a nagymenő, magát nagyra tartó egyént, holott még mindig az anyja mossa, vasalja ruháit.
A legtöbbem vajmi kevés pénzt adnak haza, spórolni ugyanúgy nem spórolnak.
Szánalmas, álszent bagázs a nagy részük.
Eleg unalamas mar ez a tema...
En ugyan 26 evesen koltoztem kulon de teljesen megertem azt aki a szuleinel lakik 30 ev felett.
Ha nem ismerem meg a parom akkor lehet most is szuleimmel elnek, ki tudja. Egyedul nehez lenne lakast fenntartani, raadasul Magyarorszagon.
Vannak barataim akik kulon koltoztek alberletbe es ha nem kapnak anyagi segitseget a szuloktol akkor nem tudnanak megelni az alberletben.
1 gyerekkori baratom van akinek nem okoz gondot az alberlet fizetese de neki nagyon jo allasa van.
Kulfoldon a fiatalok lakotarsakkal elnek ha nincs parjuk.
Ebben az esetben is egyutt laksz valakivel es nem vihetsz fel csak ugy noket a lakasra mert tiszletben kell tartani hogy nem egyedul vagy a lakasban es a lakotarsad nem kivancsi arra hogy hogyan nyogdecseltek szex kozben a szomszedos szobaban.
Ha szuleiddel laksz attol meg lehetsz onallo, megcsinahatod magadnak a mosast, nem kell engedelyt kerni ha mennel valahova, fozni is tudsz magadnak, stb.
Baratnod is lehet csak sajnos a magyar noknek tul nagyok az elvarasaik. 30 evesen legyen sajat lakas, auto es penz nyaralasra.
#10 "Mivel jobb az,ha lakótársakkal vagy élettárssal élsz?"
- mert őt/őket én választottam, szemben a szülőkkel
- mert nincs az a téveseszméjük, hogy irányíthatnak
- mert nem akarnak nevelni, beleugatni az értékrendembe, párkapcsolati életembe, munkavállalásomba, stb
- egyszer sem kell végighallgatnom az "amíg az én kenyeremet eszed" röfögést...
na ilyenek...
Utolsó!
Amit leírtál azok a "mérgező" szülők.
Nem mindenkinek ilyenek a szülei.
A párkapcsolat pedig nem garancia semmire.
Olyannal is találkoztam,aki azt mondta,hogy párnak nem is ad ki albérletet,mert ha szétmennek,kereshet új bérlőt.
"Nem mindenkinek ilyenek a szülei."
Szerencsére... de annyira nem is ritka, sajnos.
"A párkapcsolat pedig nem garancia semmire."
Ja... az életben általában nincs semmire garancia. A párkapcsolat annyiban sanszosabb - mint említettem is - hogy az ember a párját önmaga választja, amíg az anyját-apját nem. (anyámmal 1 légtérben 5 perc alatt leordítottuk egymás fejét, a párommal 22 éve húzzuk egy légtérben:))
"Normális párkapcsolat pedig nem egyenlő feltétlen az együttéléssel,sőt,sokszor pont megrontja a kapcsolatot."
De mondjuk az sem használ a kapcsolatnak azért, ha a szülői házba kell járkálni nemi életet élni.
Akik szerinted családostúl az anyósuknál élnek azok hogyan élnek nemi életet?
Vegyenek házad neked a szüleid,ha ennyire szégyenlős vagy!
Nem mindenki örököl,tudod.....
Ha gyerekeid lesznek hogy fogsz mellettük nemi életet élni?
Vagy az egy fokkal kevésbé gáz,mintha az anyós hallana meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!