Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért akar ezzel megsérteni a...

Miért akar ezzel megsérteni a lányom, mérges rám?

Figyelt kérdés
Lányom jó evő, van is rajta pici plusz. Most kitalálta, hogy ő már most elkezdi létrehozni a bikini formáját és mindenezt szerdán fogja kezdeni. Így karácsony előtt... Szerintetek ez normális dolog? Ilyenkor mindig olyan szeretettel sütök-főzök 1000 félét, az ő kedvenceit is, ő pedig párolt halat akar enni zöldséggel. Ti mit reagálnátok?
2019. dec. 9. 09:47
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
92%
A karácsony nem a zabálásról kellene, hogy szóljon és nem is kellene 2000 félét főzni, sütni, csak az embereknek évtizedek óta ez jön le a médiából. Reklámokban megrakott asztalok, stb. Sok ember nem tud mértéket tartani, mert jaj karácsony van és akkor bűntetlenül zabálhatok,januárban meg sírok, mert 6 kilót híztam. Én sosem híztam karácsony alatt, mert hiába volt 4 féle kaja, meg 3 féle süti, tudtam mértéket tartani, és nagyon dicséretes, hogy a lányod ezt vállalja. Támogasd ebben. Egyébként a hal fullra karácsonyi étel, minden formában, meg a párolt zöldségek is, nem csak a töltött káposztából és csülökpörköltből áll az élet.
2019. dec. 9. 10:06
 12/59 anonim ***** válasza:
88%

Imádom ezt a hozzáállást! :D

Karácsony a szeretet ünnepe, és mivel lehet a szeretet legjobban kifejezni? Kajával! :D :D

Ezért aztán ha nem tudok neki tízféle ételt főzni és ötféle sütit sütni, akkor hogy mutassam ki, hogy szeretem? Hát, arra már sajnos ötletem sincs.

2019. dec. 9. 10:06
 13/59 anonim ***** válasza:
31%
Eddig se volt kötelező ennyit ennie. Attól még én is sütök süteményt, hogy én nem eszek belőle. Ha halat akar zöldséggel, megfőzi és kész.
2019. dec. 9. 10:09
 14/59 anonim ***** válasza:
63%

A lanyod normalis. En 10 eve etkezem csak zildseget gyumolcsot halat es olajos magvakat tojat. Soha nem teszek kivetelt.

Ne szolj bele,hogy mit eszik. Az az o maganugye. Neked tamogatnod kell anyakent a gyermeked. Foleg,ha az egeszsege es szepsege a fo cel.

Ha ezt nem erted meg,kezeltesd magad.

N/45

2019. dec. 9. 10:10
 15/59 anonim ***** válasza:
89%
Elkezdenék halas ünnepi kajákat és alacsony ch tartalmú süti recepteket keresni. Rajtunk is van kis zsír, de évente 1 kg cukor fogy, az is csak amiatt, mert itthon sütöm a kenyeret. Karácsonykor nem főzök-sütök többet, mint szükséges, mert nem szeretjük a másnapos ételt, és a stresszes, azonnal húzz ki a konyhából ünnepeket.
2019. dec. 9. 10:14
 16/59 anonim ***** válasza:
85%
Az egész rokonság zombiként néz rám, amiért maximum egy szem sütit eszek és nem zabálom végig az egész asztalt. Január 2 és december 23 között senki nem kérdezi meg, hogy miért csak egyet eszek, miért kellene pont december 24 és január 1 között változtatni a szokásaimon?! Nem fogom pukkadásig teletömni magam, semmi értelme, hogy utána órákig csak fetrengjek és szenvedjek.. ugyanúgy eszek karácsonykor is, mint máskor. Maximum annyit változtatok, hogy nem tőkehalat sütök, hanem lazacot, hogy valamiben különbözzön mégis egy átlag hétköznaptól.
2019. dec. 9. 10:14
 17/59 anonim ***** válasza:
87%

Hú, de gyűlölöm az ilyen anyákat, nagymamákat, akik szerint, ha valaki nem eszik a főztjükből, akkor az már nem is szereti. Honnan szedtétek ezt az irdatlan nagy baromságot??? És tökéletesen igaza van a lánynak. A nyári alak télen kezd el készülni, nem a bikiniszezon előtt 1 hónappal kell észbekapni és a "hogyan fogyjunk 20 kilót két hét alatt" oldalakat böngészni. Ha halat akar ennu, egyen azt. És nehogy bepanírozd, vagy bő olajba sütögesd, igazán nem nagy dolog 2-3 szeletet natúrban elkészíteni.

Mondjuk szerintem kamukérdés és vissza sem fogsz válaszolni, csak szórakozol az egyértelmű álláspontokon.

2019. dec. 9. 10:17
 18/59 anonim ***** válasza:
19%
Jaj lány is eddig zabált akkor most meg hirtelen majd amikor mindenki sütizik körülette, majd akkor hirtelen lesz önuralma és zabál? :D Elég vicc. Ha eddig nem érdekelte, most meg gondolt egyet.
2019. dec. 9. 10:19
 19/59 anonim ***** válasza:
88%

Ahelyett, hogy főzől ezerfélét, menj el a lányoddal korcsolyázni, sétálni a karácsonyi vásárba. A kapcsolatotoknak is jó, mozgás is, és te is kicsit kikapcsolódsz. A karácsonynak nem arról kell szólnia, hogy betegre fárasztod magad azért, hogy utána a családod betegre egye magát.

Egyébként én is diétázok úgy, hogy jövőtéten születésnapom, utána meg karácsony. Nem mindegy, hogy december végére nulla lesz a felszedett súly, vagy plusz öt kiló. Ez a sztori NEM RÓLAD SZÓL, hanem róla. Lehet van egy fiú aki tetszik neki, vagy szimplán nem elégedett önmagában. Legyél jó, támogasd maximálisan! Nagyon hálás lesz neked, hogyha a fogyása alatt mellette állsz.

2019. dec. 9. 10:25
 20/59 anonim ***** válasza:
8%

Azértfura, mert nem kall deszkának lenni, mert akinek melle van, annak van egy kis alhasa,kivévea szilikonbarbikat,akiknek mindenük műtve van.

A kutya szeret csontokkal játszani,a féfriaknek hús-vér nő kell.Ezzel meg nem azt akarom monbdani, h legyen mindenki 80-100 kiló,de azérttúlzás,h mindenki úgy akar kinézni,mint egy modell.Úgy pedig sosefog kinézni egy átlag ember!!! Meg majd szül és úgyis marad utána hónapokra rá is egy kis hasa, mert aki idősebb(azaz nem huszonéves már)az családot alapít. Szülésután meg ritka,h valaki az eredeti méretére vissza tud fogyni,nagyonnnagyonnnagyon ritkaaa. nem aztmondom,h feltétlen 20 kg plusz lesz rajta, de 3-5minimum lezs, ritka aki teljesen az eredetire vissza tud fogyni.

De ez persze még odébb van,de eljön sok ember életébe.

Bocsi a helyesírásomért, de sza.....abillenytűzetem, vanmikor nem ír szóköztmáskor meg 2-t is

2019. dec. 9. 10:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!