Szerintetek is érzelmi zsarolás volt a részemről? (Többi lent. Hosszú, előre szólok! )
Momentán Pesten levelezőre járok egyetemre, valamint dolgozom és mellette van egy mellékállásom is. Szombaton suli volt, így nem mentem haza, amúgy is úgy kellett szabit kivennem, mert munkanap volt. Anya felajánlotta, hogy felugrik látogatóba, karácsonyi vásározni-szombati munkanapkor sokszor kiveszi a szabiját-.Gondoltam, felhívom apát,t'án ha meg tudom győzni, hogy jöjjön. Tudom, hogy magának való, meg minden, de egyke vagyok és ő vállalkozó, tehát ha olykor egy szombati ügyfelet áttesz, semmi baja nem esik. Én meg momentán alkalmazott vagyok. Csak hajtogatta, hogy úgyis annyit kocsikázik, a karácsonyi forgatagot rühelli, Pestet meg aztán pláne. Erre mondtam, hogy "baxxus, egy gyereked van, nem öt és sajnos, nem sajnos, momentán Pesten tanul és dolgozik. Egyszer egy évben ennyit igazán ki lehet bírni.". Erre megkaptam, hogy érzelmileg zsarolom és "a hegy nem megy Mohamedhez", még a telefon beszélgetés után is mondta anyunak:"zsarol a gyerek".
Társaságba nemigen jár, színházba, moziba pláne nem.Ha felmerül egy program, örülhetek, ha nem fikázza le, de alternatívát nem javasol. Idén pont volt egy nap, amikor a szüleim felhoztak pár dolgot és azt valamivel csodával határos módon össze tudtuk egyeztetni egy olyan programmal,amit szeret.
10-es te csak abból a szemszögböl nézed, hogy a gyereknek kell alkalmazkodni, és a szülönek van mindig igaza.
A kérdezö bizonyára megakarta volna mutatni az apjának hogy él, mit csinál, és az ö örömében(karácsonyi vásár) együtt lenni az apjával. Közös idöt együtt tölteni.
Az apja viszont egy olyan ember aki csak a saját jóját nézi, ahol mind az asszony mind a gyerekek hozzá igazodjanak mert ö a férfi. Ö viszont senkihez sem igazodik, neki senki ne mondja meg mit tegyen.
Igen ez volt régen.
De mióta a füzöt eldobták a nök az inteligensebb férfiak rájöttek, hogy a nökkel egyszinten is lehet élni.
Egy családban mindenfél(bizony a gyerek is) egyenlö. Ès azért vagyunk család, mert össze tartunk.
4es:ott a pont.
Ha teszem azt, nincs suli hétvégén, azért Pestről hazamegyek, szóval a mohamedes szöveg érvényét veszti itt.
9-es: pacsi!!!
Bár ma már arra is húzza a száját, ha valamit össze kell szerelni, miközben ilyeneket korábban készséggel megcsinált.
Amúgy 58 éves.
10es: van párom, a most szombatot ki se tudom venni szabad napnak, és ha nem olvastad HÉTVÉGENTE LEVELEZŐRE JÁROK. Ha nem tudod, mire célzok, gugli a barátod.
Amúgy apám teljesen egészséges, épkézláb ember, nem tolókocsis, szóval ez se kifogás. 58 évesen ne legyen már az ember ilyen! Mert 75-80 felett oké ez a hozáállás, de annál még sokkal fiatalabb.
Hallod apad majdnem 60 éves, ne rinyálj már. Nem akar pestre fel menni ezer ember koze, nem szereti a karacsonyi vásárokat, nem szereti a nagyvarost. Most akkor sírva fakadsz? Anyád egyedul nem tud felmenni hozzad tömegközlekedéssel? Ha már ő fel akart hozzad menni. Annak örülj inkabb. Karacsonykor ugyis egyutt lesztek, meg azt mondtad neha haza is jarsz.
En is ismerek ilyen embereket. Nekem anyam es apam is gyűlöli pestet. Attól meg nem biztos hogy engem is utálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!