Egy szülő beleszólhat abba, hogy a gyereke ne szőrtelenítse magát?
10-es kozmetikus válaszoló!
Vegyél részt egy rendes képzésen, vagy járj továbbképzésekre, ha valóban kozmetikus vagy, mert a "tudásod" bizony kissé elmaradt a valóságtól :
Szerintem jó dolog,ha megtudnak beszélni dolgokat anya és lánya. :) Hát az én kislányom jelenleg 8 éves..ő már most kérdezgeti hogy majd borotválhatha e ő is. :)
Nyílván mivel látja hogy én is így én biztos megfogom neki engedni,bár inkább a gyantát fogom javasolni neki. :)
Anno nekem sem engedte meg anyum 14 évesen hogy borotváljam..hát megoldottam az engedélye nélkül..ennyi
Tök égő volt hogy másnak levolt nekem nem.. főleg tesiórán öltözködésnél.
Egyik rokonom a lányát mindig letolta,hogy minek szőrtelenít,18 évesen.
Közben neki meg nő létére hónaljkutyája volt.
2020-at írunk...
Én 20éves nőként úgy gondolom, hogy egyrészt nem higiénikus, másrészt visszataszító egy lányon, a szőrzet..
Egy lány igenis legyen ápolt, hisz gondoljátok csak bele.. Nyáron a hónalj szőrzet izzad és bűzlik.. Na de mi a helyzet menstruációkor? Vér.. Meg szőr... Fuuuj ne... Kérlek..
Engedd meg neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!