Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy szülő beleszólhat abba,...

Egy szülő beleszólhat abba, hogy a gyereke ne szőrtelenítse magát?

Figyelt kérdés
Anya 44, lány 14. Hónalj és fanszőrzet leborotválása.

2019. dec. 8. 20:36
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
96%

Ezt miért kell megbeszélni?

Én mikor elkezdtem szőrteleníteni, megvettem az eldobható borotvát, aztán nekiálltam.

Ennek már több mint 15 éve. Anyám szerintem évekig nem is tudta.....

2019. dec. 8. 21:20
 12/39 anonim ***** válasza:
98%
#10 ezt a baromságot magadtól találtad ki?
2019. dec. 8. 21:29
 13/39 anonim ***** válasza:
99%
Az én anyám egy kontrollmániás barom, ő beleszólt mindenbe. Én nem szólnék bele, megköszönném, hogy beavatott, megkérdezném, mit segíthetek (vásárlás, kozmetikus etc), de ez az ő döntése.
2019. dec. 8. 21:58
 14/39 anonim ***** válasza:
10%

Ha elmondja anyukájának, számítson rá, hogy bele fog szólni, ill. tiltani fogja. Normális lány megbeszélte volna a barátnőivel és úgy intézi, hogy anyukája ne is tudjon róla. De egyáltalán mit kell ezen megbeszélni? Fogsz egy borotvát, vagy veszel egy krémet, vagy bejelentkezel egy kozmetikushoz. Aztán ha nem jött be, próbálkozol más módszerrel.

Az ütődöttje meg tanácsot kér anyukájától, aztán pattog, hogy nem azt mondta anyukája, amit hallani szeretett volna.

2019. dec. 8. 21:59
 15/39 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem semmi köze hozzá. Gondolom 14 évesen nem a szex miatt akar ott borotválkozni.

Én pl azért kezdtem el, mert elég kellemetlen erős folyásom volt, még az első menzesz előtt, és beleragadt a szőrömbe, azért pl suliban elég kellemetlen szaga volt, hiába használtam nedves törlőkendőt. Más oka is lehet, hogy nem kívánja a szőrét a lány...

2019. dec. 8. 22:10
 16/39 anonim ***** válasza:
94%
Akinek jó kapcsolata van az anyjával, miért ne kérhetné ki tőle a véleményét, érdemes e szőrteleníteni vagy sem. Nem minden családban tabu téma a szexualitás és ezzel járó dolgok.
2019. dec. 8. 22:18
 17/39 anonim ***** válasza:
99%

"később sokkal durvább lesz a szőre, mint amúgy is lenne."

Ez egy hatalmas baromság.

2019. dec. 8. 22:33
 18/39 anonim ***** válasza:
19%

"13 éves a lányom (én 33), a lábát szőrteleníti, a hónalját nem "

Hát pedig az baromi gáz,ha egy lánynak szőrösödik a hónalja és nem szedi le.

Emlékszem,nálunk is volt ilyen,felső tagozatban,és a többi lány kicikizte.

2019. dec. 8. 22:43
 19/39 anonim ***** válasza:
95%

10-eske, mert attól, hogy leborotválja a hónalját, megváltozik a hormonháztartása, vagy mi? :D

Meg amúgy nekem anyám még 15 évesen se engedte, hogy borotváljam akár a lábaimat is, erre hivatkozva, hogy "megerősödik a szőr", pedig konkrétan felnőtt, még férfiak között is kifejezetten szőrös férfiakat megszégyenítő, koromfekete, több centis szőr nőtt még a combomon is. Felnőtt koromra kiderült, hogy PCOS-em van és még a hátamat is gyantáztatni kell, pedig ha valakinek, nekem biztos nem erősödött meg a szőröm a túl korai borotválástól :s

2019. dec. 8. 23:22
 20/39 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem ez legyen a magánügye. Amúgy meg ciki pl tesiórán a szőrös hónalj, sőt a mai tizenévezekből azt is kinézem, hogy bugyi mellett kandikáló szőrszál is az.

Én is borotváltam magam mindenütt 14 évesen, nem a szex miatt, mert az eszembe se jutott, hanem mert zavart. Ráadásul akkor még havibajra betétet használtam és sokkal tisztábbnak éreztem magam, ha nincs szőr. Mikor anyuval beszéltünk róla még ő vett nekem egy jobb borotvát, hogy ne vacakkal csináljam. Szerintem ez így lenne normális.

Jah és szőrös jeti sem lettem felnőtt koromra.

2019. dec. 9. 08:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!