Hogy kérjem el a beadandómat apától?
Csatlakozom az előttem írókhoz. Most már nincs értelme sietni, a határidő letelt, akár meg is írhatod magadtól.
Olyan egyetemet még nem láttam ahol a kórházi tartózkodás, ambuláns lappal, beutalóval, akármivel megtámogatva nem elfogadható kifogás gyakorlatilag bármire. Nálunk (külföldi egyetem) az égvilágon mintent, elhalasztott beadandót, plusz egy pótvizsgaidőpontot, több tárgyból bukást mint amennyiből lehetne, plusz tandíjat évhalasztás miatt, elmulasztott tárgyfelvételt, tényleg mindent meg lehet fellebbezni azzal hogy kórházban voltál.
Írj egy emailt a tanárnak hogy ez a helyzet, aztán ess neki és írd meg magadnak a beadandódat, vagy legalább írd át magadnak az alapot amit apádtól kapsz.
Tudom, hogy ez nem válasz a kérdésre, de mi a fαsznak jársz egyetemre ha plagizálsz. Még ha egy random c targy uccso vizsgáján puskaznal azt mondanám ok. De beadando?
Meg az, hogy édesapad csinálja? Majd a munkahelyen is tőle fogsz segítséget kérni.
Szerintem gondolkozz el mennyire vagy képes ezt a szakmát/szakot űzni, ill mennyire érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!