Szülők! Elengednétek a 16 éves élsportoló lányotokat egy két hetes edzőtáborba Kínába?
A lányom régóta sportol, nagy sikereket ért el, sokszoros országos bajnoki dobogós és Európa Bajnokságon és sok más nemzetközi versenyen is járt már. Egész Európát beutazta már versenyek és edzőtáborok keretében, valamint Amerikában is járt, de attól félek hogy Kína egy kicsit más kategóriába tartozik. Mivel olyan elzárt és távoli ország, teljesen más kultúrával, kicsit féltem tőle a lányomat. Nagyon határozott és komoly lány de félek hogy nem jó ötlet ilyen sok időre ebbe az országba elengedni.
A repülőjük Frankfurtból menne Guangdong-ba, 11 napos lenne az utazás. 12 fő mehet minden országból (juniorok, tehát 15-18 évesek mindannyian) plusz néhány kísérő. Többek között az edzőjével menne, aki a kezdetektől fogva mellette van és figyelemmel kíséri a pályafutását, én is megbízom benne és a lányom is. A többi gyereket akivel együtt utaznának is jól ismeri és jól kijön velük.
A programról: napi 2 edzés lenne, nemzetközi résztvevőkkel, plusz rengeteg kulturális program (óváros megnézése, díszkertek, bambuszerdők, iskolai órába betekintés) és a repjegyen kívül mindent a kínai állam áll.
A lányomnak nagy álma lenne elmenni, én is egyre jobban hajlok afelé hogy elengedjem, ti hogy döntenétek?
#20 (0.48)
Ha te a 16 éves lányodat zavartad el Párizsba önkénteskedni (ami jelenleg veszélyesebb mint Kína) és boldoggá tesz, hogy egy szomáliaival állított haza, akkor te nem vagy normális!
A felét olvastam el.
Elengedted amerikába, és kína miatt aggódsz.
Ha egy fél fokkal tudatlanabb lennél, mélár fideszes lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!