Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A gyerekem apja egy filért...

A gyerekem apja egy filért nem ad a kicsinek nemis látogatja . A bíróság ilyenkor mit tesz?

Figyelt kérdés
Teljesen kivagyok borulva még egy ilyen patkány férfi nincs a földön 😖semmiben soha nem segitett . Hogy létezhet ekkor patkány emberbe😝
2019. nov. 27. 21:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
25%
Menjél dolgozni. Nem a csávó dolga kitartani a s....d.
2019. nov. 28. 04:05
 12/20 anonim ***** válasza:
35%

Gondolom ő nem akart gyereket, te döntöttél úgy hogy megtartod. Ha igen, akkor ne is várj el tőle semmit, magadnak szültél, neked kell eltartanod a gyereked.

Akkor persze más a helyzet ha mindketten akartátok, de abból hogy nem látogatja, szerintem nem ez a helyzet.

2019. nov. 28. 04:50
 13/20 anonim ***** válasza:
36%

Anyakönyvi kivonat, ügyvéd, gyámhatóság.

Ha van vézés a gyerektartásról, akkor ügyvédi felszólítás, per, levonják tle.

Ha nincs munkahelye, akkor kérheted, hogy az állam megelőlegezze, s az állam hajtsa be rajta.

Ma már börtönnel is szankcionálható, ha a gyerekét elhanyagolja, nem fizet.

2019. nov. 28. 05:57
 14/20 anonim ***** válasza:
28%
Jaj 12-es, hát nem tudod, hogy itt és a gyerekvállalás kategóriában azok az apák, akik leléptek mind akarták a gyereket, sőt még jobban, mint az anya!!!(remélem az irónia átment)
2019. nov. 28. 06:05
 15/20 anonim ***** válasza:
69%
#12, aki bedugja, az vállalja a következményeket. Aki nem akar gyereket, az nem csinál.
2019. nov. 28. 06:09
 16/20 anonim ***** válasza:
40%
12. Aki nem akar gyereket az hizzon egy gumit a pucóra. Ha képes felcsinálni akkor legyen vér a fa..ában és vállalja is.
2019. nov. 28. 09:44
 17/20 anonim ***** válasza:
79%

“ Mikor dugni kellett bszott gumit huzni, pedig kértem(nemibetegsegtol tartva) en gyogyszert szedtem, el sem elvezett”

És te mit caináltál, abbahagytad a szexet? Nem

2019. nov. 28. 12:29
 18/20 anonim ***** válasza:
68%
Nem, úgy gondoltam még sosem volt bajom, ha elkapok valami gombát majd kikezelem, nem halok bele, ezért hagytam gumi nélkül. Terhességtől a magam részéről védve éreztem magam, az meg nem érdekelt, hogy ő mennyire képviseli a saját érdekeit, ha nem akar gumit, nem győzködöm, hogy védje jobban a saját spermáit, mert az ő hibája is lesz a terhesség.
2019. nov. 28. 16:16
 19/20 anonim ***** válasza:
89%

15ös, kkor ezek szerint a nő akart, akkor tartsa is el a gyereket ne a pasi pénzéért hisztizzen. Az is patkányság ha valakire akarata ellenére kényszerítenek egy gyereket, mondom ezt nőként. És komolyan, ti nem hallottátok még azt a mondást hogy ha egy nő gyereket akar akkor lesz is gyereke?

A nőnek gyerek kell oké, de oldja is meg egyedül, ne mástól akarjon pénzt kicsikarni.

2019. nov. 28. 16:23
 20/20 anonim ***** válasza:
7%

Kerdezo valszeg te nem szedtel gyogyszert,legalabbis fogamzasgatlit nem,max fa..pirint.

Es ha el sem elvezett akkor hogy lettel terhes? Idiota.

Szandekosan akartad a gyereket a tudta nelkul es most azthiszed el kell hogy tartson. Eriggy dolgozni,te kis munkakerulo cigany.

2019. nov. 29. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!