A gyerekem apja egy filért nem ad a kicsinek nemis látogatja . A bíróság ilyenkor mit tesz?
Gondolom ő nem akart gyereket, te döntöttél úgy hogy megtartod. Ha igen, akkor ne is várj el tőle semmit, magadnak szültél, neked kell eltartanod a gyereked.
Akkor persze más a helyzet ha mindketten akartátok, de abból hogy nem látogatja, szerintem nem ez a helyzet.
Anyakönyvi kivonat, ügyvéd, gyámhatóság.
Ha van vézés a gyerektartásról, akkor ügyvédi felszólítás, per, levonják tle.
Ha nincs munkahelye, akkor kérheted, hogy az állam megelőlegezze, s az állam hajtsa be rajta.
Ma már börtönnel is szankcionálható, ha a gyerekét elhanyagolja, nem fizet.
“ Mikor dugni kellett bszott gumit huzni, pedig kértem(nemibetegsegtol tartva) en gyogyszert szedtem, el sem elvezett”
És te mit caináltál, abbahagytad a szexet? Nem
15ös, kkor ezek szerint a nő akart, akkor tartsa is el a gyereket ne a pasi pénzéért hisztizzen. Az is patkányság ha valakire akarata ellenére kényszerítenek egy gyereket, mondom ezt nőként. És komolyan, ti nem hallottátok még azt a mondást hogy ha egy nő gyereket akar akkor lesz is gyereke?
A nőnek gyerek kell oké, de oldja is meg egyedül, ne mástól akarjon pénzt kicsikarni.
Kerdezo valszeg te nem szedtel gyogyszert,legalabbis fogamzasgatlit nem,max fa..pirint.
Es ha el sem elvezett akkor hogy lettel terhes? Idiota.
Szandekosan akartad a gyereket a tudta nelkul es most azthiszed el kell hogy tartson. Eriggy dolgozni,te kis munkakerulo cigany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!